Dobrý den, Přemýšlím, jestli je lepší nějaký poznávací zájezd nebo poznávat sám. Poradíte? .

Zájezd Dubaj

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

20 reakcí

Dobrý den,
Přemýšlím, jestli je lepší nějaký poznávací zájezd nebo poznávat sám.
Poradíte?

0

Urcite sam, Dubaj nie je nieco na co potrebujes zajazd. Ak si dokazes sam kupit letenku a zarezervovat ubytovanie tak ziadny problem. Viza nepotrebujes, taxiky su lacne, MHD este lacnejsia.

0 Citovat

Dubaj si nech jako zastávku na pár dní na cestě do nějaké "skutečné" destinace.
Těch věcí tam k vidění tolik neni, aby to stálo za samostatnou cestu.

0 Citovat

Urcite zajezd. Taky to s manzelkou planujeme a kdyz jsem videl ceny zajezdu, rozumeno letenka, ubytovani treba se snidani, tak na to se sam blbe dostanes. Nabidka kolem 12 tis na 5 dni je velmi slusna. Na miste si pak jezdi kde chces.

0 Citovat

Určitě sám. 12 tis na 5 dní - to se dá sehnat i luxusní hotel v peak season a ne to co nabízí v červenci...

0 Citovat

priklad bookingu na september:
8-13/9 PRG-DXB (Ukraine International) - 273 USD = cca 6750CZK = 2 osoby 13500CZK
3* Hotel Versailles 340 USD pre dve osoby s ranajkami (ak by chcel usetrit, staci ist do vedlajsieho emiratu Sharjah) = 8400 CZK
---
spolu na jednu osobu 11000CZK a to som hladal asi tak 5 minut.

0 Citovat

Jen poznámku, co by tam v září dělal? A pokud by už tedy vyrazil, za 400 EUR může mít pro 2 třeba ***** Mövenpick nebo Crown Plaza v Deira a to je úplně jiná liga.

0 Citovat

Určitě by tu mělo také zaznít:

Jediné co s CK obdržíš "navíc" je jedna platba (zájezd) místo dvou (letenka + hotel). Žádný průvodce, žádný delegát nic. Na letišti si vezmeš taxi, které tě odveze do hotelu a zbytek je jen na tobě.

Nenech se okrást o to nejdůležitější, a to je pocit štěstí při plánování smiley

0 Citovat

Podle vkusu kazdeho soudruha....ja mluvil o terminu zacatek kvetna. V cervenci povazuju Dubaj za nesmysl.

0 Citovat

wizz ze Sofie do DWC v září až listopad 132 Eur/2 osoby a 5* v Sharjah v akci 65 Eur dvojlůžák se snidaní a jsme zase do 10t za osobu
S cestovkami jsem skončil před pěti lety

0 Citovat

Kto ma zaujem o dubaj lacne letenky na september cez Wizz Air cca 110€ spiatocne z budapesti.

0 Citovat

inak ked ste uz spominali maj "kveten" - ked tam uz clovek ma ist za lacno...co je lepsie, ten kveten alebo zari (september). Co pozeram teploty tak to vyzera ze je to uplne jedno.

0 Citovat

S cestovkou chci letět určitě. Spíš jsem přemýšlel, jestli si chodit sám, nebo s desítkou dalších lidí, který si zaplatí poznávací zájezd. No nevím, nevím. Jestli si nevyberu nějakou jinou destinaci.

0 Citovat

Ahoj, kamarátka bola v Dubaji 4x a premýšľala, že by si tam aj našla prácu a zostala tam. Ale bola tam aj mamčina známa a tej sa tam vôbec nepáčilo. Všetko záleží na človeku, na čo je zvyknutý, čo dokáže zniesť apod

0 Citovat

V listopadu jsme byli s manželkou na týden v Dubaji. Letenku jsem si koupil samostatně (vyšla něco okolo 6,5tis na os.). Předtím jsem se podíval na program CK co v Dubaji "ukazují" a individuálně jsme si prošli to o nás zajímalo (fontány, burj khalífa, burj al arab, atd.). Cestovka také nabízela výlet do pouště džípech, nebo na velbloudech - na místě je však koupíte levněji (nutno podotknout, že ani cestovka nenabízela češtinu, tzn. vše bylo v angličtině, popř. jiném světovém jazyku na vyžádání).
Výhodou výletu bez CK je svoboda a možnost vlastního plánování - nikdo vám neříká kde a v kolik musíte být atd. Nám toto cestování vyhovuje. Na druhou stranu je výhodou CK, že máte vše "pokupě" a v podstatě se nemusíte o nic starat. Pokud však není zajištěný český průvodce a troufnete si s angličtinou, tak proč si to rovnou celé nezorganizovat sám. Dubaj je bezpečné město, taxikáři vesměs poctiví, každý rád pomůže.. Určitě doporučuji jet bez CK.
Napadá mě ještě jedná otázka - kdyby se někdo v blízké době chystal do Dubaje, byl bych rád, kdyby se se mnou soukromě spojil (email, mobil). Měl bych zájem o dovoz tabáku do vodní dýmky smiley Mé zásoby z listopadu mi došly.. Na oplátku mužu s čímkoliv ohledně plánování a pobytu v Dubaji a okolí individuálně poradit.

0 Citovat

Dobrý den, už jsem Vám sem jednou psala, ale nejspíš mi to smazali.
Já v Dubaji byla jednou, ale chystám se znovu i se sestrou. Poletím zase s CK Topfly, která se na tuto destinaci specializuje:) Tak zkuste kouknout, zda se vám tam něco zalíbí smiley
Hezký den smiley

0 Citovat

Vezměte sestru a leťte... Znáte to

0 Citovat

Ja jsem jela s cestovkou topfly nevim jestli znate. Na vlastni pest bych si cestovani asi obecne nelajzla krom chorvatska a tak smiley

0 Citovat

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu. Jaké léky jste si vezli do Dubaje? Vždy sebou vozím léky jako ibalgin, immodium, antikoncepci atd.., ale dočetla jsem se, že v Dubaji mají s některými léky problém co se týče složení? Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte mi prosím co si s sebou vzít můžu a co ne, abych se vyhnula nějakým problémům? Děkuji :)

0 Citovat

Lze to vše vyřešit jediným univerzálním lékem - doporučuji acylpyrin. Lze použít i jako antikoncepci. Mezi kolena...

0 Citovat

Obecně se nedoporučuje vozit amfetamin, metamfetamin a jejich deriváty, kanabinoidy, stimulanty, halucinogeny a opiáty. Nevím co z toho bereš.

Pokud máš léky v originálním balení a s příbalovým letákem tak nebude problém.

0
20 reakcí