Zdravím, plánuji s přítelkyní dovolenou v září, vzhledem k tomu, že je celé prázdniny pryč, tak něco na vlastní pěst letecky by bylo složité a nevyzpytatelné, proto mám v hlavě dvě myšlenky, buď autobusem někde okolo, nebo právě cestovky. Dnes jsem se zběžně díval na nabídku last minutes a dá se sehnat Bulharsko Turecko Řecko kolem 6-7k na týden s all inclusive a slušným hodnocením, jelikož se nevyznám vůbec v cestovkách, tak se chci zeptat zkušenějších. Bude možnost dosáhnout na tyto ceny i na začátku září? klidně den dva před odletem Praha Brno Ostrava Vídeň nerozhoduje. Díky moc za odpovědi .

Dovolená září

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

7 reakcí

Zdravím,
plánuji s přítelkyní dovolenou v září, vzhledem k tomu, že je celé prázdniny pryč, tak něco na vlastní pěst letecky by bylo složité a nevyzpytatelné, proto mám v hlavě dvě myšlenky, buď autobusem někde okolo, nebo právě cestovky. Dnes jsem se zběžně díval na nabídku last minutes a dá se sehnat Bulharsko Turecko Řecko kolem 6-7k na týden s all inclusive a slušným hodnocením, jelikož se nevyznám vůbec v cestovkách, tak se chci zeptat zkušenějších. Bude možnost dosáhnout na tyto ceny i na začátku září? klidně den dva před odletem Praha Brno Ostrava Vídeň nerozhoduje.
Díky moc za odpovědi

0

Ceny budou ještě nižší.. Ale nechápu, v čem je problém někam sám letět smiley

0 Citovat

Díky za odpověď,
přítelkyně bude jako au pair a nemá pevně stanovený datum návratu, takže je pro nás nejpohodlnější si po jejím příletu zpět sednout podívat se na cestovky a letět last minute.

0 Citovat

Rozumím, proto to nech skutečně na poslední chvíli. Budou k dostání jak levné lasty, tak případně charterové letenky a samozřejmě i autobusy smiley

0 Citovat

Ahoj, poraďte kam vyjet v září na nějaký pobyt se cvičením? Chtěla jsem zkusit cvičení u moře, tak by tam v září třeba nemuselo být takový horko. Stačí mi Chorvatsko nebo Itálie. Hlavně ať jsem pryč z domu. Chtěla bych třeba něco se zumbou nebo pilátes. Jezdíte někdo na takové pobyty?

0 Citovat

Koukni se na ck capro, oni mají hodně takových pobytů a mají dobrý programy, že by sis mohla vybrat co chceš cvičit. A cvičení u moře je luxus. Teď už tam nebude takové horko, ale ono se tam necvičí přes poledne, to by nikdo nedal v největším vedru. takže v pohodě. Hlavně ráno a pak navečer, večer. Pro mě to byla loni nej dovolená.

0 Citovat

Vlasta789 alias Tyny777,
opravdu si myslíte, že nejlepší reklamou pro vaši cestovku je tato zoufalá ochotnická etuda "jedna se jako ptá a ta jako druhá jako odpovídá", kterou jste tady předvedla?
Každý, kdo se podívá na váš profil má jasno.

0 Citovat

Vlasto pošli nějaký fotky z loňska smiley

0
7 reakcí