Dobrý den, plánujeme s přítelkyní vyrazit někam na dovolenou, termín je kdykoliv v říjnu a limit na osobu je 40.000,- vč. všeho.... Chtěli jsme na Kapverdy s cestovkou, kde byla cena za osobu 32.000,- v 5* s programem all in... Ale nevíme jestli za tyhle peníze nemůžeme mít něco exotičtějšího. Chtěli bychom vyzkoušet potápění a surf, chceme krásnou vodu s rozumnou teplotou a písčité pláže. Je to dobrá volba? Nebo můžete někdo poradit lepší variantu? Děkuji předem. .

Kam na dovolenou?

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

1 reakce

Dobrý den,

plánujeme s přítelkyní vyrazit někam na dovolenou, termín je kdykoliv v říjnu a limit na osobu je 40.000,- vč. všeho.... Chtěli jsme na Kapverdy s cestovkou, kde byla cena za osobu 32.000,- v 5* s programem all in... Ale nevíme jestli za tyhle peníze nemůžeme mít něco exotičtějšího. Chtěli bychom vyzkoušet potápění a surf, chceme krásnou vodu s rozumnou teplotou a písčité pláže. Je to dobrá volba? Nebo můžete někdo poradit lepší variantu? Děkuji předem.

0

keby som mal 40 000 CZK na osobu tak otocim zemegulu smiley
neviem ci si uz predtym siel niekam bez cestovky, ale ak chces nieco s peknym potapanim a za rozumne ceny, tak skus Filipiny (aj ked ten oktober asi nie je najlepsie). Do 20 000 CZK kupis letenku kdekolvek do JV Azie, prip. zapadne pobrezie USA ...no tazko by som sa rozhodoval. Ale na Kapverdy by som sa sp prepacenim vyprdol smiley

0
1 reakce