Ahoj,v létě se chystám do Skotska. A rád bych si ho projel autem. U všech půjčoven jsem, ale narazil na “poplatek” pro mladé řidiče. Jak to vlastně funguje? Je to vratná kauce nebo prostě poplatek co jako mladý řidič musím zaplatit? Je mi 23 let. Eventuálně neexistuje nějaká alternativa k autopujcovnam? Děkuji za odpovědi. .

Půjčenou auta ve Skotsku

Založil ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Ahoj,

v létě se chystám do Skotska. A rád bych si ho projel autem. U všech půjčoven jsem, ale narazil na “poplatek” pro mladé řidiče. Jak to vlastně funguje? Je to vratná kauce nebo prostě poplatek co jako mladý řidič musím zaplatit? Je mi 23 let. Eventuálně neexistuje nějaká alternativa k autopujcovnam? 


Děkuji za odpovědi.

0

Je to poplatek, za to, že jako mladý řidič jsi "rizikovější". Alternativa je hromadná doprava...

0 Citovat

Ne vsude to jde hromadnou dopravou. A kdyz uz to jede, tak nektere dny ( hlavne nedele a bank holidays) to jezdi v urcity cas a nekdy vubec. Spoj muze jet  odpoledne na par hodin. Doporucuji se podivat na dopravce a vyhledat si ( nekdy slozite) i jizdni rady. 

0 Citovat

A předpokládám, že ten poplatek pro mladé se platí všude a v každé autopujčovně i mimo Skotsko? Jinak MHD je jasná, ale jsou místa kam bohužel nejezdí a proto je potřeba auto. Ale děkuji za odpovědi.

0 Citovat

Můžeš zkusit napsat tady http://www.edinburghcarrental.co...rivers.php .


0 Citovat

lemming46 napsal(a):

Můžeš zkusit napsat tady http://www.edinburghcarrental.co...rivers.php .



Děkuji mnohokrát za doporučení. Po domluvě mi nabídli cenu 200 liber, což je o 250 liber méně než v běžné autopůjčovně. 

0 Citovat

Tahle půjčovna (http://www.gogetarentalcar.co.uk/) má celkem nízké poplatky pro mladé řidiče, od 23 do 25 let za 7 liber na den. Asi před třemi lety jsme si tam s kamarády půjčili auto a bylo to v pohodě.

0
6 reakcí