Varuji před službou CarFelxi!Rezervace z ČR na místě u jiného provozovatele (CarFlexi nemá vlastní, pouze sprostředkovatel) vůbec neplatila! Jiné vozidlo, jiné ceny, poplatky na místě za vše (přestože bylo CarFlexi informováno, že již žádné poplatky, pojištění, záloha atd. na místě nebudou!), takže záloha 3 500 Euro, 500 Euro za pojištění atd. Pokud přiletíte večer (jako my), tak jste v pasti. Nemáte auto a ten sprostředkovatel Vám nutí své vozy a své ceny i podmínky. Nepřistoupit na takový způsob a obejít všechny dostupné půjčovny na letišti a nechat si udělat nabídku a vybrat tu nejvýhodnější.Snažíme se z CarFlexi dostat zálohu zpět. Budeme muset využít právních služeb, protože CarFlexi neodpovídá na maily a nevrací..  .

Sardinie - půjčení auta

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Varuji před službou CarFelxi!

Rezervace z ČR na místě u jiného provozovatele (CarFlexi nemá vlastní, pouze sprostředkovatel) vůbec neplatila! Jiné vozidlo, jiné ceny, poplatky na místě za vše (přestože bylo CarFlexi informováno, že již žádné poplatky, pojištění, záloha atd. na místě nebudou!), takže záloha 3 500 Euro, 500 Euro za pojištění atd. Pokud přiletíte večer (jako my), tak jste v pasti. Nemáte auto a ten sprostředkovatel Vám nutí své vozy a své ceny i podmínky. Nepřistoupit na takový způsob a obejít všechny dostupné půjčovny na letišti a nechat si udělat nabídku a vybrat tu nejvýhodnější.

Snažíme se z CarFlexi dostat zálohu zpět. Budeme muset využít právních služeb, protože CarFlexi neodpovídá na maily a nevrací.. 

0

Zeptám se blbě, ale co Tě vedlo si to rezervovat přes ně, když je X prověřených brokerů a půjčoven, kde přesně víš co zaplatíš a do čeho jdeš?

0 Citovat

@cali:cena je mym osobnim tipem

0 Citovat

Sort by: Price /Ascending

halvne kto to nakoniec bol na tej Sardinii? Aka pozicovna?

0 Citovat

...(přestože bylo CarFlexi informováno, že již žádné poplatky, pojištění, záloha atd. na místě nebudou!..


O tomto pochybujem; teraz som si skúsil len tak námatkovo urobiť nejaké rezervácie cez carFlexi (samozrejme, nevyklikal som to po platbu), a v druhom kroku to v podmienkach prenájmu celkom jasne informovalo o výške zálohy, o blokácii a pod... Ani cenami mi to neprišlo až tak podstrelené, proste podobné ako cartrawler, rentalcars a spol.

Úprimne, ešte som nepočul o požičovni v ITA, ktorá by požičala auto bez zálohy, bez blokácie a bez kúpy poistenia od nich.

Ohľadom toho obchádzania požičovní na letisku - pultové ceny v týchto talianskych dovolenkových destináciách sa výrazne líšia (smerom nahor) od cien na nete, čiže asi by si si veľmi nepomohol.


Ako píše tonic vyššie, bolo by zaujimavé vedieť , čo sa vlastne stalo, či bolo zakúpené poistenie cez CarFlexi a požičovňa to neakceptovala (čo ani nerobí, ak je to od tretej strany) alebo či bol iný problém.


A na záver, aj keď mi tá CarFlexi na prvý pohľad nepríde až tak odveci ako Ofran a spol., aj tak nevidím dôvod, prečo nevyužiť radšej služby preverených sprostredkovateľov (rentalcars, cartrawler, autoeurope...) a robiť pokusy s takýmito neznámymi firmičkami.

0 Citovat

Vypadaj, ze jsou jedni z nejlevnejsich. Pristi tyden by stal cca 2300,- na rental cars se zacina s rozporuplnymi Sicily by Cars na 3000,- (SBC nabizi komplet pojisteni za cca 130 euro).

Ale maj vsechno popsane - tj. za co platite a za co ne, pripadne jakou budou blokace a za co budete a do jake vyse odpovidat vy.

Lidi ctete si ty podminky co virtualne podepisujete.

0 Citovat

Nechápu ale, na co si chce brát "právní služby" kvůli rutinnímu vracení zálohy?

0
6 reakcí