Ahoj, Letime na podzim do USA a chceme si pujcit auto v San Francisco a asi po 10 dnech jej vratit. Vraceni v LA by nam usetrilo jeden den z naseho jiz tak napnuteho itinerare. Nicemene, zatim se mi nepodarilo najit pujcovnu, ktera by za vraceni auta na jinem miste neuctovala aspon USD300. Nemel by tu nekdo tip na takovou pujcovnu? Diky predem. R. .

Vraceni auta do jineho mista - Kalifornie

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj,

Letime na podzim do USA a chceme si pujcit auto v San Francisco a asi po 10 dnech jej vratit. Vraceni v LA by nam usetrilo jeden den z naseho jiz tak napnuteho itinerare. Nicemene, zatim se mi nepodarilo najit pujcovnu, ktera by za vraceni auta na jinem miste neuctovala aspon USD300. Nemel by tu nekdo tip na takovou pujcovnu?

Diky predem.

R.

0

Ahoj, byli jsme v USA 30.4 - 19.5. letos a měli jsme půjčené auto od Avis na 1 den v SF a vraceli jsme ho v Oaklandu, coz je jen přes zátoku a to vracení bylo bez příplatku. Zbytek jsme cestovali karavanem taky one way s priplatkem 250dol. od apollo.

M.

0 Citovat

Nějaký poplatek si účtuje každá půjčovna. V SFO a LAX si asi nejlevněji půjčíte u http://www.dollar.com/.
Jel jsem to dvakrát v opačném směru, tj. LAX a vracel v SFO a příplatek byl jen asi 100USD.

Jen si dejte pozor, to co ušetříte na půjčovném vám napočítají na různých pojistkách a na platbu za plnou nádrž.
Trvejte na systému "půjčím s plnou, vrátím s plnou".
Budou tvrdit, že to nejde, ale je to lež.
Stejně tak pojištění. Budou tvrdit, že bez dodatečného pojištění nemůžete odjet. Není to pravda, povinné ručení už je v ceně.
Zvlášť na letišti LAX konkrétně u Dollar mají tyhle způsoby kolotočkářů. Nenechte se odbýt.
A taky si auto před cestou zkontrolujte. Nebylo vyjímkou, že mi chtěli vnutit poloprázdnou nádrž, prošlou technickou a nefunkční světlomety. Ta půlhodinka na kontrolu se vyplatí.

0 Citovat

Jestli to dobře chápu tak Hertz si za vrácení auta na jinou pobočku neúčtuje žádný dodatečný poplatek.

https://www.hertz.com/rentacar/products ... entals.jsp

0 Citovat

Myslím, že v rámci státu např. Kalifornie u Hertz poplatky nejsou, respektive to vím na 100% z vlastní zkušenosti, ale mimo stát už poplatek bude, ale je již skrytý v ceně výpůjčky. To znaméná že není extra, že by ho účtovali nad rámec rezervace.

Hertz má většinou extra pojištění zahrnuto, pokud si auto půjčujete z Evropy, při rezervaci na místě je to pro Amíky okleštěný o všechno.

Obecně u všech půjčoven platí, že je třeba si zjistit, co vaše cena zahrnuje při rezervaci a co budou chtít na místě. Většina půjčoven se snahou o co nejlevnější cenu nabídnou jen základ, takže super cena na počátku, může být nezajímavá cena na konci.

0
4 reakce