Chci si půjčit konkrétní typ vozu (Subaru Ascent)  na  cca 20 dní během podzimního pobytu v Kalifornii.  Nevíte o portálu, který by mi našel půjčovnu aut dle konkrétního modelu auta.  Děkujithomasero .

Vyhledáváni půjčovny aut dle konkretního typu vozu

Založil ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Chci si půjčit konkrétní typ vozu (Subaru Ascent)  na  cca 20 dní během podzimního pobytu v Kalifornii.  Nevíte o portálu, který by mi našel půjčovnu aut dle konkrétního modelu auta.  


Děkuji


thomasero

0

Takhle to tam nefunguje - pošli jim email, ale myslím, že ti to stejně nikdo neslíbí.

V praxi dostaneš vybrat z nějaké řady aut, kde jsou 2-3 různé modely z kategorie kterou sis objednal.

0 Citovat

“or similar”, vim, ze moje odpoved ma velmi nizkou vypovydajici hodnotu, ale v praxi jsem z cca 18 vypujcek nikdy nedostal zobrazene auto z rezervace :) 

0 Citovat

Některé půjčovny garantují dražší modely, zkus hledat u globálních půjčoven a třeba se Ti zadaří. Nevím, jestli to ale bude případ Subaru Ascent, který asi není nějak exkluzivní auto, zvlášť v USA.

0 Citovat

Dik za feedback.  Auto jsem si ve statech pujcoval a moznost si vybrat na miste  a totalne prekopat puvodni objednavku je fajn. Napr.  v minulosti byl objednany velky sedan obratem vymenen za Mustanga ;-)

Jedna se o to, ze Subaru Ascent je letosni novinka, vyrabena v USA,  ktera se na 99.9%  v Evrope neobjevi. Bo Brusel.  Chtel jsem se jen vyhnout moznosti kontaktovat jednotlive major pujcovny. Bohuzel se mi nepodarilo najit nikde vyhledavac dle konkretni znacky auta (az na premiovky).  Takze jdu psat maily...

0
4 reakce