Ahoj, poradíte mi, jaký typ auta si mám půjčit, abych zvládl Scenic Drive v Monument Valley? Navštívím ho v červenci. Je potřeba SUV nebo to zvládnu projet při troše opatrnosti i se standardním autem? Děkuji .

USA Monument Valley

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

12 reakcí

Ahoj, poradíte mi, jaký typ auta si mám půjčit, abych zvládl Scenic Drive v Monument Valley? Navštívím ho v červenci. Je potřeba SUV nebo to zvládnu projet při troše opatrnosti i se standardním autem? Děkuji

0

Staci standardni auto. Spis bych se bal o poskozeni celniho skla. 

0 Citovat

SUV není třeba, obyčejné auto úplně stačí... Cesty jsou sice prašné, ale docela v pohodě... Nějaké fotky  (je na nich vidět i auto, kterým jsme jeli, a  dokonce cesta v Monument Valley) jsou tady:

https://cestytamazasezpatky.word...ort/ 

0 Citovat

Jakýmkoliv autem se to  dá vždy projet. Jen nesmí být brzo po dešti, to se pak prach změní na bahno. Alternativou /zdarma a bez lidí/  je Valley Of The Goods, kousek za Mexican Hat. A jako bonus hned vedle je Moki Dugway, výjezd serpentinami na náhorní plošinu, nahoře pak Muley Point, o kousek dál Natural Bridges NP.

0 Citovat

Já to zvládnul VW jetta, pet let zpátky, jen se nesmíš bát, místy je písek, tak to chce jet pořád pod plynem :-) 

0 Citovat

floodland napsal(a):

Staci standardni auto. Spis bych se bal o poskozeni celniho skla. 

Proc celniho skla?

0 Citovat

Protože tam nejezdíš sám...

0 Citovat

A co RV, půjde to?

0 Citovat

Dlouhý rozvor, velký převis vzadu a relativně malá světlost... asi bych se bál že někde zůstanu trčet za břicho.  A vytahovat takovou krávu asi nebude nic jednoduchého.

0 Citovat

Nám se to Mustangem nepodařilo :-) Báli jsme se, že něco utrhneme na podvozku. Otočili jsme to po 200 metrech...

0 Citovat

tak se standardním osobákem bych tam nejela ani omylem, je to tam vymleté jako blázen, samý výmol a díra...akorát tak nechat tam kolo nebo prorazit vanu. Viděla jsem tam jedno normální auto a to se natrápilo až až...jinak samá SUV, viz. můj článek:

https://www.nebudvorvan.cz/2017/...orada.html

0 Citovat

To je naprostá blbost, jeli jsme to asi 5 x, z toho 2 x Vanem, nikdy žádný problém.

0 Citovat

Pojedeme to za týden, 3.5., tak pak napíšu info.

0
12 reakcí