Dobrý večer všem,Chystáme se na dovolenou do USA na 16 dní (26.4 do 11.5). Potřebujeme si na cestování půjčit auto, každopádně bych chtěl poprosit o nějaké tipy na co nejvýhodnější půjčení. Poslední dva měsíce koukám na všechny větší půjčovny v USA, zdali nebude nějaká akce, ale pořád se mi nic rozumného nedaří najít.Od počátku jsem preferoval přímé půjčení od Budget.com (zkušenost už z minula, že to bylo docela dobré), kde to vychází na 780 dollarů - Hyundai Elantra. Dle všeho je v tom vše, co potřebujeme = pojištění, apod. Taky do toho započítávají ten jednosměrný poplatek ($300).Každopádně dneska jsem narazil na nabídku od rentalcars.com přes Alamo, která vychází o maličko výhodněji (10500 + $250 one way fee). Nejsem si jistý ale, zdali tomu věřit. Nerad bych si naběhl a rentalcars nemám žádnou zkušenost. A jako poslední věc jsem objevil v rámci tohoto fóra, že  se lidi dostali na úplně jiné částky = výhodnější a lepší typy vozů. Dokážete někdo rozumně poradit, co si vybrat, nebo kouknout? Budu vám vděčný.Díky moc,Petr .

Cesta z LA do Seattle

Založil ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Dobrý večer všem,


Chystáme se na dovolenou do USA na 16 dní (26.4 do 11.5). Potřebujeme si na cestování půjčit auto, každopádně bych chtěl poprosit o nějaké tipy na co nejvýhodnější půjčení. Poslední dva měsíce koukám na všechny větší půjčovny v USA, zdali nebude nějaká akce, ale pořád se mi nic rozumného nedaří najít.


Od počátku jsem preferoval přímé půjčení od Budget.com (zkušenost už z minula, že to bylo docela dobré), kde to vychází na 780 dollarů - Hyundai Elantra. Dle všeho je v tom vše, co potřebujeme = pojištění, apod. Taky do toho započítávají ten jednosměrný poplatek ($300).


Každopádně dneska jsem narazil na nabídku od rentalcars.com přes Alamo, která vychází o maličko výhodněji (10500 + $250 one way fee). Nejsem si jistý ale, zdali tomu věřit. Nerad bych si naběhl a rentalcars nemám žádnou zkušenost. 


A jako poslední věc jsem objevil v rámci tohoto fóra, že  se lidi dostali na úplně jiné částky = výhodnější a lepší typy vozů. 


Dokážete někdo rozumně poradit, co si vybrat, nebo kouknout? Budu vám vděčný.


Díky moc,


Petr

0

Přes billiger mietwagen máte na váš termín auto velikosti Ford Focus za US$ 517.

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Přes billiger mietwagen máte na váš termín auto velikosti Ford Focus za US$ 517.


Díky moc za radu. Auto jsem rezervoval. Snad to bude v pohodě a nevyběhnou nějaký skrytý poplatky. Dušují se, že nic takového nehorzí :) Prostě mi chybí zkušenost s těmito servery.

0
2 reakce