Ahojte, za 3 týdny letíme do Amstrdamu a chci tam půjčit auto. Nemám s tím ale skoro žádné zkušenosti a dívala jsem se, že půjčoven je několik. Chci si auto půjčit někde kolem letiště. Poradí někdo, jakou půjčovnu využít, na co si dát pozor atd.? Za každou radu budu moc vděčná.  .

Půjčení auta Holandsko, Nizozemí, Amsterdam

Založila ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahojte, za 3 týdny letíme do Amstrdamu a chci tam půjčit auto. Nemám s tím ale skoro žádné zkušenosti a dívala jsem se, že půjčoven je několik. Chci si auto půjčit někde kolem letiště. Poradí někdo, jakou půjčovnu využít, na co si dát pozor atd.? Za každou radu budu moc vděčná. 

0

Chcete jet nekam dale do Holandska? Neznam podminky cesty - jestli sebou tahate nejake nadmerne mnozstvi veci nebo tak - ale na samotny Amsterdam je auto podle me nesmysl - rozumnejsi hromadna doprava a pripadne pujcit kola. Na regionalni cestovani bych radeji volil vlak, clovek si alespon zkusi, jake to je, kdyz zeleznice funguje jak ma :)

0 Citovat

Jedu s mámou (60 let) a ségrou. Máma je hůř pohyblivá, proto auto. Jedeme do Katwijk aan Zee, kde máme ubytko. Během pobytu, chceme navštívit - Keukenhof, Rotterdam, Kinderdijk, Gouda...atd. Kdyby jste měli něco na doporučení v této oblasti, tak sem s tím. Nebudeme mít moc času, tak chci, aby máma viděla to nejlepší. 
Amsterdam pro tentokrát úplně vynecháme.

0 Citovat

Nepůjčovali jste si někdo auto v Holandsku? Hodí se i jakákoli jiná rada ohledně půjčení auta. 


0 Citovat

Janeska napsal(a):

Nepůjčovali jste si někdo auto v Holandsku? Hodí se i jakákoli jiná rada ohledně půjčení auta. 

Na tomto webu je asi tak sto diskuzí, kde lidi řeší zkušenosti s půjčením auta v zahraničí. Minimálně dvě se přímo věnují Holandsku. Nestačilo by se nejprve podívat tam? :-)

0 Citovat

Liborek - kdybych takovou diskuzi našla, tak nezakládám novou. Prohledala jsem všechno, co jsem zvládla, ale nenašla. Proto jsem napsala novou. 

Ale dík za pomoc. Hloupých řečí není nikdy dost. :) 
0
5 reakcí