Zdravím všechny cestovatele,máte nějaké doporučení na půjčovnu menšího auta na ostrovech Martinik a Guadeloupe s plným pojištěním?Díky Jarda .

Půjčení auta Martinik a Guadeloupe

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Tak jsme vybrali v obou destinacích Jumbo Car, trochu nechápu jejich popis, kdy při půjčení se má předložit na místě řidičský průkaz a kartu (kreditní nebo debetní), kterou bylo placeno a z té karty bude udělána předautorizace, ale tam je v popise, že to bude z kreditní karty, to si trochu protiřečí :-) Kopíruji sem oficiální text z rezervace:


Your original driving license and your credit card or debit card (VISA, MASTERCARD or AMEX) are mandatory to establish your rental agreement and deliver the car. The credit card used for the on-line payment has to be the same that the one who will be presented to the counter for the deposit of the vehicle.

0 Citovat

sty napsal(a):

Proto, že mám problém s kreditkou, tak jsem blbá? 

Jde o to, že dotazy kreditka+auto jsou tady asi tak každý týden - pravidelně - a plevelí to diskuze o destinacích. Přitom kreditku (na nějakou nízkou částku) dnes dostane prakticky každý (pokud není v registrech), možností je spousta a vyřízení zabere pár hodin. Od toho okamžiku prostě kreditku máš a máš ji v podstatě navždy. Od té chvíle všechny ty zbytečné problémy - kreditka x půjčovna prostě odpadají. 

Akceptaci debetek má přímo napsanou minimum autopůjčoven, navíc se často bookuje přes zprostředkovatele kde jsou informace mnohdy okleštěné, nepřesné nebo špatně přeložené. Pokud neexistuje nějaká zásadní překážka k získání kreditky, tak je prostě lepší to jednou podstoupit a mít navždy klid. 

0 Citovat

Ma Martiniku jsem měl půjčeno od Martinique Car Rental a na Guadeloupe od Ideal Car Guadeloupe, vybíral jsem je podle hodnocení na internetu a vše proběhlo v pohodě. V prvním případě jsem vzal autem dost velký výmol a začalo mi šmajdat pravé přední kolo, zavolal jsem do půjčovny, auto odtáhli i se mnou na firmu a dostal jsem nový auto, nikdo nic neřešil. Ono obecně, všichni jsou se vším spokojení, dokud nenastane někaký problém, pak se teprve úkaže...

0 Citovat

Tak fungují tam samozřejmě známé půjčovny jako Avis, Hertz, Sixt nebo Europcar.

0