Ahoj, jake pujcovny aut mi doporucite na Malorce s ohledem na nizkou cenu autosedacek pri pujceni auta?  .

Autosedacky pri pujceni auta

Založil ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj, jake pujcovny aut mi doporucite na Malorce s ohledem na nizkou cenu autosedacek pri pujceni auta? 

0

Autosedacku (nebo podsedak) vezmete s sebou, prepravuje se zdarma

0 Citovat

Je to moznost, ale ne kdyz mame 3 deti (6, 4, 1). Pro nejstarsi by nam stacilo pujcit podsedak, pro 2 mladsi urcite autosedacku. Nekde jsem cetl ze mensi lokalni pujcovny zvlast ve Spanelsku nebo Italii mnohdy pujci autosedacku levne nebo dokonce zdarma.. toto hledam..

0 Citovat

Na přepravu autosedačky zdarma bych nespoléhala u nízkonákladovky. Je to další věc, kterou si chceš do letadla vzít. Viděla jsem to jen dříve u "normálních" aerolinek (že na pás se zavazadly vyjely i autosedačky). My jsme si brali naposledy podsedáky do kufrů (Španělsko), měli jsme připlacený příručák a vešly do každého kufříku jeden. Cena za půjčení sedaček byla skoro jako půjčení auta :-(.

V ceně jsme měli jen sedačky v případě, že půjčovné bylo vyšší, takže se to vlastně vykompenzovalo. (Právě ta Mallorka a Kréta). Pro malé děti ti nezbyde než ty sedačky přiobjednat, nebo smlouvat na místě. 

Ale abych byla konkrétní, tady jsme myslím měli sedačky (3ks v ceně), ale vždy jsme chtěli auto jen jeden den na výlet (každý den jsme s třema malýma dětma nechtěli výletovat....) Paní v půjčovně byla moooc milá. https://rosslind.webcar.rent/0/n...-English/2


0 Citovat

My bereme pro deti od 4 let podsedaky, letame  nizkonakladovkama a jsou vzdycky zdarma mimo prirucni zavazadlo( najdes na webu aerolinek). V pujcovne sedacky zdarma jsme meli pouze na Kanarech, v ostatnich -Spanelsko a Italie to meli vzdy za poplatek, ktery se rovnal skoro jako nova sedacka😅... je mozne, ze najdes v lokalni pujcovne sedacky zdarma, ale je to pak vykompenzovano vyskou pujcovneho oproti vetsim pujcovnam pres srovnavace. 

0 Citovat

Hned vedle letiště je Carrefour, dětská sedačka (podsedák) cca 8- 10,- eur.

0
5 reakcí