Historicky (hystericky) nejlevnější vypůjčení z autopůjčovny včera večer Španělsko Alicante: ekonomy cars na 11 dnů za 9,-Kč = 0,80,-Kč na den SUV na 11 dnů za 97,- Kč = 8,80,-Kč na den  .

Nejlevnější vypůjčení z autopůjčovny.

Založil ve fóru Půjčení auta

Nemám nejmenší tušení. Všiml jsem si toho před 3 hodinami a začal jsem jednat. 😁 Lze udělat více rezervací a pak to zrušit. Nesmí se ale překrývat na jednom účtu. Já takhle přes tři účty mám tři rezervace, protože mám do toho Řecka flexibilní letenku a ještě nevím, kdy poletím.

EDIT: A je to pryč... Místo toho tady máme Cyber Monday. Sleva aktuálně 30 % (namísto 65 % BF), reálně je to 20 - 25 % ceny dolu. Žádná sláva, ale pár kaček to ušetří.

0 Citovat

No kedze vcera som to uplne krasne prepasol svojou nerozhodnostou,tak dnes uz som nieco na leto v Spanielsku bookol. Presne ako pises, nie je to az taka hitparada ako vcera, ale tak aj nieco cez 100€ dole aspon trochu potesi. 

0 Citovat

Těch 30 % je taková průměrná sleva. Třeba se v lednu objeví ještě něco lepšího jako loni.

Ale k těm 65 % newsletter nepsali.


2022-11-28-13h59-23.png

0 Citovat

Teraz som pozrel na stranku Centauro, a podstatne znizili ceny balika Premium (Full Cover) cca 30-40%+ este davaju dalsiu zlavu. . Ja som moje 14 dni stare rezervacie zrusil, a vytvoril nove. Ceny na leto v Spanielsku okolo 30€ den. Co uz je fajn cena.

1