Ahoj, v září jedeme do Toronta a sice se ten dotaz vztahuje k půjčení auta, ale je myšlený hodně obecně (tedy i při placení v obchodě atd.) - je nutné nebo dobré mít v Kanadě kreditní kartu stejně jako v USA? Nebo tam není s debetní kartou takový problém jako v USA? Co se půjčení auta samotnýho týče, tak teď je na to nejhorší možná doba, ale vypadá to, že ten "trik" s půjčením na alamo.co.uk (namísto alamo.com) pořád funguje a v ceně je CDW.  .

Půjčení auta Kanada

Založil ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Ahoj,

v září jedeme do Toronta a sice se ten dotaz vztahuje k půjčení auta, ale je myšlený hodně obecně (tedy i při placení v obchodě atd.) - je nutné nebo dobré mít v Kanadě kreditní kartu stejně jako v USA? Nebo tam není s debetní kartou takový problém jako v USA?

Co se půjčení auta samotnýho týče, tak teď je na to nejhorší možná doba, ale vypadá to, že ten "trik" s půjčením na alamo.co.uk (namísto alamo.com) pořád funguje a v ceně je CDW.

0

To není žádný trik. Non US mají pojištění v ceně.

0 Citovat

floodland napsal(a):

To není žádný trik. Non US mají pojištění v ceně.

A to je ošetřený nějak smluvně, že se to nemusí přidávat při rezervaci, ale CDW je automaticky v ceně? Protože při výběru auta na .com verzi stránky je CDW v "additional extras" a stojí třeba $50/den. Na verzi .co.uk je už automaticky přidaný k vozu a cena je stejná jako na verzi .com bez pojištění.

0
2 reakce