Ahoj, chystáme se v 8 lidech do Keni a přemýšlíme nad vypůjčením safari car včetně řidiče, který by nám ulehčil cestu a pomohl v případě nějakých problémů. Nemáte někdo zkušenosti s půjčením a případně i kontakt? Jaká je přibližná cena?  .

Keňa - zkušenosti s půjčením auta

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

7 reakcí

Ahoj, chystáme se v 8 lidech do Keni a přemýšlíme nad vypůjčením safari car včetně řidiče, který by nám ulehčil cestu a pomohl v případě nějakých problémů. Nemáte někdo zkušenosti s půjčením a případně i kontakt? Jaká je přibližná cena?

0

Je to drahý. Potřebuješ služby místní CK. Jestli chceš levné safari leť vice na jih, tam si lze půjčit auto za normální cenu, můžeš řídit sám a nepotřebuješ místní vošousty.

0 Citovat

Letenky už máme a do Keni jedeme. Proto bych potřeboval spíš konkrétní kontakt na někoho, s kým je dobrá zkušenost. Že to nebude zadarmo je jasný

0 Citovat

Tiez aktualne planujeme Kenu, ale zatial nam ako najlacnejsia moznost vychadza zobrat cely balicek "private safari" kde su v cene vsetky transfery, strava, ubytovanie, vstupy do parkov, safari atd.. ako si to vsetko rezervovat osobitne... ale asi zalezi aj na tom, aky mate program...

0 Citovat

Mate nekdo konkretni zkusenost s kenya-safari.net ? Jak jsou na tom pruvodci realne s cestinou?

0 Citovat

No zatím mám cenu za safari van s ridicem 160 dolaru na den, tzn. v 8 za 20 dolaru na den na osobu, vcetne benzinu a poplatku za vstup do parku. Projeli bychom cca 6 parku, kde nechame cca 600 dolaru na osobu za vstupy (vzdy 2 dny na park). Ubytko pocitam cca 30 na den, jidlo by nemelo byt nejak extra drahe. Celkem bych tak byl cca na 1500-1600 dolaru za ten trip. Pres mistni cestovku mi se vsim nabidli za 2300-2500. Ma nekdo konkretni zkusenost s tim, jestli tohle je realna cena za 14 dni, pripadne jestli na neco zapominam?

0 Citovat

https://www.tanketours.com/index.html

Byli jsme s nima dvakrát a maximální spokojenost. Poprvé jsme si nechali navrhnout balíček a super a podruhé o dva roky později, jsme si naplánovali cestu včetně ubytování a nechali jsme si udělat cenovou nabídku s tím,že jsme si ubytování rezervovali a platili a tanketours nám zařídili safari van a řidiče včetně vstupů. Dá se domluvit cokoliv a mají jedny z nejlepších cen. Jedná se o malinkou firmu kterou má milá Caroline Nduku a je to vlastně majitel a v podstatě asi jediný zaměstnanec. Řidiči ochotní a zavezou vás kam si řeknete. 

Zkuste ji napsat váš plán a ona udělá nabídku a uvidíte. Myslím, že budete spokojeni.

0 Citovat

Ahoj, chystáme se ve dvou do Keni, a jak jsme všude zvyklí, chceme si půjčit auto. Na safari určitě využijeme místní CK , ale i tak mám aktivity do 50 km, ke kterým potřebuji půjčit auto v Nairobi a Mombasa. Máte někdo zkušenosti, jak to funguje ?(pojištění, benzinky atd.) Díky za jakékoliv info.

0
7 reakcí