Zdravím všechny, chystáme se v bandě 8 lidí na konci června do Sardínie, letímě do Cagliari a chtěli bysme si půjčit dvě auta přímo na letišti a pak je tam zase vrátit. Byli jsem už na několika dovolených ale auto jsme si nikdy nepůjčovali tudíž zkušenosti 0. Přes vyhledávač na cestujlevne.com mi vyskočila nějaká Fiesta za cca 5300 Kč a píšou v ceně je i pojištění viz odkaz. Chci se zeptat zkušených lidí v tomto ohledu, jestli se takhle dá těm půjčovnám bez problému věřit, zda sjednávat i jiné pojištění než to co je v ceně a případně zda nehrozí abysme si jej dojeli vyzvednout případně pak vrátit a někdo po nás chtěl další nesmyslné vymyšlené poplatky. Díky moc za jakoukoliv radu a klidně nějaký tip na nejlepší půjčovnu v Cagliari na letišti. .

Půjčení auta na Sardínii (Cagliari)

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Ze Sardinie jsme se vrátili před 14 dny. Letěli jsme s Voloteou, takže přílet také po zavíračce.  Po důkladném zkoumání půjčoven jsme nakonec auto rezervovali 14 dnů předem u https://www.ruvioli.com/ a byli jsme naprosto spokojeni. Samozřejmě, že cena byla šílená, ale při porovnání s ostatními nabídkami nám 480  € + 40  € (za vyzvednutí mimo otevírací hodiny) za týden přišla výhodná.  Předpokládám, že v září budou mít ceny  nižší. Na e-maily reagují okamžitě a depozit odblokovali ihned po převzetí auta. 

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes http://hespac.com/rentalcz.htm zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.

0 Citovat

Hlásím dobrou zkušenost s půjčením od Sur Price přes Argus s jeho plným pojištěním a objednáním přes b-m.de. Shuttle z letiště, půjčovna je kilák vedle. Je to de facto AutoOne. Na Itálii vcelku rychlé vyřízení, zánovní Crossland s  10t km.  Při vrácení odhalen z dálky viditený škrábanec na nárazníku, ale ukázal jsem vcelku nepovedenou fotku při převzetí, tedy odmávnuto, že v pohodě a hotovo. Blokace na kreditce uvolněná třetí den. Celková cena za týden 301 EUR. Příště beru jedině tady...

0 Citovat

@cali kdy si to bookoval? Jak dlouho dopredu.

 

0 Citovat

ca. 3 měsíce předem, tedy začátek března.

0