Zdravim. V Novembri letim do Bristolu vdaka super akcii na letenky z Kosic o ktorej som sa dozvedel vdaka tejto stranke Kedze prilet je okolo 22-00 premyslam, ci si radsej nepoziciat auto, a neprespat s priatelkou v aute aspon prvu noc. Do tej 14-00 dalsieho dna by sme to snad zvladli. Chcem sa opytat: booking.com po rezervacii ubytka (na 3dni, ale kedze mam zrusenie zdarma premyslam, ze to zmenim na 2dni) mi ponuklo rezervaciu auta, a som prekvapeny, ze som nasiel male auto Kia Picanto za 16,50€ na 1den! Mam teda naozaj verit tomu, ze kym 1noc v hoteli stoji skoro 90€, tak auto mozem mat za 16,50€/1den? Na co si mam dat pozor? Islo by o moje prve prenajatie auta, s pravostrannym riadenim /v eu mam nabehanych cez 100 000km, ale toho volantu vpravo a jazdy vlavo sa obavam - mam preco ci nemam?/. Nechce sa mi verit, ze full cena bude do 50€ za cele 3dni (od soboty vecer do utorka vecer -2 hodiny), samozrejme s natankovanim mojim. Mam 29r a kreditku kartu tiez. Skor mi ide o to, aby som na nieco nedoplatil a pod. Auto si chcem rezervovat na prevzatie o 22-00 (prilet mam 21-25), odovzanie v den odletu o 20:00 priamo na letisku Bristol. Mam to skusit cez booking.com alebo rovno cez nejake overene autopozicovne? Dakujem za info a nejake rady a tipy. Dik Su nejake sankcie ak si auto prevezmem az o 22-30? Odovzdat ho mozem aj skor ako o 20-00? Ak si to takto nastavim? .

Prve pozicanie auta - Bristol - 3dni?

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

18 reakcí

Zdravim.

V Novembri letim do Bristolu vdaka super akcii na letenky z Kosic o ktorej som sa dozvedel vdaka tejto stranke smiley smiley

Kedze prilet je okolo 22-00 premyslam, ci si radsej nepoziciat auto, a neprespat s priatelkou v aute aspon prvu noc. Do tej 14-00 dalsieho dna by sme to snad zvladli.

Chcem sa opytat: booking.com po rezervacii ubytka (na 3dni, ale kedze mam zrusenie zdarma premyslam, ze to zmenim na 2dni) mi ponuklo rezervaciu auta, a som prekvapeny, ze som nasiel male auto Kia Picanto za 16,50€ na 1den! Mam teda naozaj verit tomu, ze kym 1noc v hoteli stoji skoro 90€, tak auto mozem mat za 16,50€/1den?

Na co si mam dat pozor? Islo by o moje prve prenajatie auta, s pravostrannym riadenim /v eu mam nabehanych cez 100 000km, ale toho volantu vpravo a jazdy vlavo sa obavam - mam preco ci nemam?/. Nechce sa mi verit, ze full cena bude do 50€ za cele 3dni (od soboty vecer do utorka vecer -2 hodiny), samozrejme s natankovanim mojim.

Mam 29r a kreditku kartu tiez. Skor mi ide o to, aby som na nieco nedoplatil a pod.

Auto si chcem rezervovat na prevzatie o 22-00 (prilet mam 21-25), odovzanie v den odletu o 20:00 priamo na letisku Bristol.

Mam to skusit cez booking.com alebo rovno cez nejake overene autopozicovne? Dakujem za info a nejake rady a tipy. Dik

Su nejake sankcie ak si auto prevezmem az o 22-30? Odovzdat ho mozem aj skor ako o 20-00? Ak si to takto nastavim?

0

Ahoj,

ohlade opacnej strany riadenia ti zial neviem nic povedal, ale podla mna je to sila zvyku. Co sa tyka pozicania auta, tak booking dava zlavu na pozicanie auta prostrednictvom webu rentalcars.com. Cena je naozaj skutocna akurat tam neni pripostenie (cca 5eur/den). Na mieste ti odporucam doplatit si full poistenie, byva to do 20eur/den. Prespanie v aute je uz tvoja osobna zalezitost, ale koli nocnym chladom by som uprednostnil ubytko...

Mesty

0 Citovat

no, neuvazujem ze pospim, skor ze sa po prilete potulam po letisku... a potom vezmem auto, mozno az o 23:00. potom smer bristol, napr. mcdonald, kde stravim 2-3hodky. ak je tam nieco nonstop otvorene, tak sa presuniem tam - nejaky shop. nasledne uz bude svetlo, a do hotela mozem ist okolo 14-00.

nasiel som este lepsiu ponuku na hyundai i30 za 54e,. poistenie full protection stoji 15e/den. otazka: co zahrna zakladne poistenie? uz v tom za 54e je nejake, ale ked sa stane nehoda, platim spoluucast? to full protection naozaj kryje uplne vsetko? cize stane sa cokolvek aneplatim ziadnu spoluucast?

0 Citovat

Ahoj, loni jsme byli s manželem v Bristolu a okolí a půjčovali jsme si auto na letišti. Přiletěli jsme okolo 23:00 a poté hned šli vyzvednout auto. Objednávali jsme to přes tyto stránky: http://www.levnaautopujcovna.cz/ a měli jsme to od společnosti Europcar.
Jinak doporučuji připojistit auto tady u nás (vyjde to levnějc, např AXA ASSISTANCE - Nabízí to na těch stránkách k tomu), my jsme tam škrábli zrcátko a poté nám to pojišťovna uhradila zpět.
Pojištění co máš v ceně u půjčení auta - takové to základní CDW je v ceně, ale pokud nebudeš mít připojištěné skla atd. , tak se může stát, že ti pak naúčtují každý škrábanec a zacvakáš to sám. Nám naúčtovali k tomu zrcátku i škrábanec co jsme neudělali. Jo a pokud si zařídíte připojištění auta u nás, tak už v autopůjčovně řekněte, že ho máte z Vaší země, budou Vám ho chtít nejspíš vnutit.
Ohledně řízení je to o zvyku, manžel to zvládl i první den po tmě, ale jel pomalu, oni jsou tam ohleduplní řidiči, akorát tam maj trochu víc kruhových objezdů a používaj tam jinak na nich blinkr než my.

0 Citovat

Ahoj, daujem za rady. Prave dnes som cital clanok ludi co si prenajali auto na sardinii, a po odovzdani malo jeden skrabanec. Ked im nasledne po prilete domov prisla info, ze im strhli 890eur z depozitu za poskodene auto, a x fotiek skrabancov na email, tak mali dost.
To je presne to varovanie, ktore som chcel pocut, aby sa nestalo ze dojdem domov, a niekto si nauctuje par tisic za nieco, co neurobim.

Dost nefer, takze si poziciam auto, a potom pride zamestnanec, a cele ho oskrabe? To aby clovek nafotil auto detailne pred a po pozicani?
Aj ked, ak si dam to plne poistne, nezaplatim nic? Asi to urobim tak, a cez tu stranku, to bude naj.

Len nechapem - na tej stranke aj zaplatim za prenajom a poistku, takze v samotnej pozicovni by som uz nemal nic platit?

0 Citovat

Závisí od půjčovny a personálu. Někde na to kašlou a obejdou auto a pokud má čtyři kola je to ok, jinde to obchází pomalu s lupou.

0 Citovat

opat sa opytam:

som na stranke:


http://www.levnaautopujcovna.cz/faq/

nasiel som si auto za 51eur, poistenie za 25eur, cize sa zmestim do 80eur dokopy.
no, ono to chce ihned zaplatit - otazka, ak nahodou nepocestujem, pisu ze zrusenie zdarma. vratia mi teda na kreditku plnu sumu AJ za poistenie?

pretoze na FAQ je otazka:
Jak zrusim rezervaci?
Ke zrušení rezervace kliknete zde a vložte vaše rezervacní císlo a vaši e-mailovou adresu.

lenze ak kliknem ZDE, zobrazi sa mi nezmyselna stranka v cudzom jazyku.

"Logg På
Fyll ut minst 2 felt nedenfor.
Bestillingsnummer:
f.eks. IE123456789
E-postadresse:"

cize nie formular na zrusenie, ale nejaka norska stranka na vyhladanie auta.

Cize, prakticky to NEVIEM zrusit normalnym sposobom. Hm?

0 Citovat

A proč si tam proboha půjčuješ auto? Protože se to jmenuje LEVNAautopujcovna ??? Přečti si vlákno "proč nechci ušetřit 200 Kč na letence" to je to samé v bledě modrém.

0 Citovat

pockaj, vydrz. tento clanok je o tom, ze si pytam pomoc a radu.

ta stranka mi tu bola poradena. ak mas nieco lepsie na mysli, tak mi porad, a netrep off topic prosim Ta.

Preco tam? lebo cez UK stranky je cena uplne rovnaka. Napriek nazvu je pozicanie auta cez tu stranku a UK stranky cenovo identicke... tak neviem co si tym chcel povedat.

Porad lepsiu, o tom je tento topic, ale sa mi zda ze si ho nepochopil...

0 Citovat

Nic ve zlém, ale ta stránka ti nebyla "poradena"... Někdo využil příležitosti k tomu aby si udělal reklamu a ty jsi na to skočil. Jestli nerozpoznáš autentickou radu od špatně maskovane reklamy, kdy si někdo udělá na fóru profil a hned v prvním a většinou i jediném příspěvku ti cosi podsouvá ve stylu "Byli jsme s manželem/ přítelem/ dědečkem tam a tam a využili jsme takových a takových www stránek a byli jsme náramně spokojeni ...." , tak se máš ještě dost co učit.
Pokud stále netušíš o čem je řeč, tak se podívej sem: viewtopic.php?f=23&t=877&start=15 na jistou podobnost určitého typu příspěvků od jakoby vicero lidí, kteří napsali na fórum jeden jediný příspěvek a který se jen "náhodou" týká jednoho a téhož hotelu.

0 Citovat

Ahoj všem, je pravda, že jsem stránku doporučila, protože jsem s ní měli dobré zkušenosti. Není to žádná skrytá reklama. Četla jsem si často příspěvky na foru z důvodu, že se tu dovídám spoustu info o cestování. Před pár dny jsem narazila na tento příspěvek a chtěla jsem jen pomoct a poradit a říct svoje zkušenosti. Proto jsem si založila profil. Mám snad doložit i fotky jako důkaz..............?, že jsem tam opravdu byla........... smiley

0 Citovat

No myslím, že nejen mě by zajímal ten claim business s AXA, tak kdybys třeba hodila nějaký scan té dokumentace, co po tobě chtěli, jak vypadá jejich accident statement atd. bylo by to pro zdejší komunitu jistě poučné. A také vyvrátíš jisté pochybnosti... smiley

0 Citovat

Zdravim. Kedze sa uz blizi moj termin, co odporucate? Auto cez Hertz, AVIS, alebo Europacar?

Jedine cez europacar som si dokazal do kosika pridat poistenie ktore nuluje spoluucast z 1000libier na 0 libier.

Hertz ani AVIS okrem autosedacky, cestnych sluzieb a pod. pri online neponuka plne poistenie. Ako to vyriesit? Prip. to zaplatim na prepazke, a nebude to ovela drahsie ako cez net? Aj tak chcem platit na mieste.
V Europacar mam auto za 40libier + 44libier poistenie na 2dni (48hodin).
Hertz ma tiez auta okolo 40-50libier, ale poistenie si tam neviem naklikat. Nerad by som ostal prekvapeny pri prepazke.

Inac, ako to funguje, ked sa napr pokazi auto, zasvieti nejaka kontrolka? Koho volam? Pozicovnu, servis? Samozrejme, aby som za to neplatil, kedze to nebude moja vina. A v pripade defektu sa oplati priplatit aj za cestne sluzby? mam nulove skusenosti, tak pls poradte. Je nejaka SK poistovna, ktora ma dokaze poistit dopredu aj s tym autom? Citam som, ze v Cesku sa da postit - alebo ze sa dopredu da poistit pozicane auto... Teda, neplatil by som plne poistne Europacarum ale niekomu inemU? Dakujem.

0 Citovat

neries 5-10 euro libier naviac, tolko ta vyjde slabsi obed smiley

0 Citovat

no len riesim, ze hertz mi neponuka plne poistenie.. neviem ho nikde naklikat. pricom europacar ano.. tak viem kolko stoji, v hertz to neviem. hm?

0 Citovat

tak zober Europcar a budes mat pokoj.
a ohladom Super Cover na Hertz staci len trosku citat:) Je to hned po vybrani auta na strankach hertz

Je to minimalne 23 GBP na den.

0 Citovat

Kdyz pujcovat auto, tak jedine pres billiger-mietwagen.de smiley

0 Citovat

czechincalifornia: fu, diky za rozsiahly prispevok.. no, idem napisat ubytovaciemu zariadeniu, ci ma free parking..

tu noc od 20-00 do 14-30 by som snad nejak preckal, planujem ist do mcdonaldu co je nonstop - a ked tam ostanem 3hodky, tak zabijem dost casu, potom uz bude rano, a nejake shopping centrum. ja to auto som uz aj nechcel, ale som rozhodnuty ist pozriet stonehenge, co je iba +-45mil od bristolu, takze mi staci na dva dni (prva noc, druhy den cesta do hotela, potom stonehenge a pred tretou nocou ho vratim). len si niesom isty, si tu noc dakde preckam.
tu som nasiel celkom pekne miesto, to by maalo byt free ci? nedaleko je shell s interspar24hours...
https://www.google.sk/maps/@51.4250387, ... 312!8i6656

0 Citovat

Jo, ten odkaz je presne takove lay-by kde se da klidne zastavit i na noc. Tenhle konkretni je sice treba ve meste, ale kdyz jsou vic "na venkove", tak tam casto spavaji ridici v celych kamionech (asi neprekvapive hlavne v Polskych smiley ). Ten McDonalds by snad mohl taky mohl jit, u tech 24/7 jsme casto spavali v aute v USA, ale popravde si ted nevybavuju jake jsou u nich parkovaci podminky v Anglii... ale no to uvidis, no. Hlavne kdyz nekde zaparkujes hodne vecer a rano brzo odjedes, tak se potom da hodne parkovat i na mistech kde se to uplne nesmi... jen tam nesmi byt kamera co cte znacky a meri parkovani, no (ale to tam byva napsane) smiley

0
18 reakcí