Ahojte, za 14 dni letime do Izraele, budeme si pujcovat auto. A me by zajimalo, jak poresit navigaci. Cetla jsem, ze dotazeni nasi evropsky navigacky se stazenyma mapama nic neresi, je potreba nejaky cip ci co?? Poradite prosim? .

Jak na navigaci v Izraeli?

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

8 reakcí

Ahojte,
za 14 dni letime do Izraele, budeme si pujcovat auto.
A me by zajimalo, jak poresit navigaci. Cetla jsem, ze dotazeni nasi evropsky navigacky se stazenyma mapama nic neresi, je potreba nejaky cip ci co??
Poradite prosim?

0

Blbost..Vše fungovalo standardně... Sygic, Here, Google..

0 Citovat

Turnere, mohla bych poprosit o navod jako pro totalniho idiota (klidne do zpravy), jak tedy postupovat, pokud mam dejme tomu garmin a rada bych do nej dostala Izraelskou mapu, ktera na miste bude fungovat? Jsem na tyhle veci pomerne dost tupa.

0 Citovat

To asi ne. Já s tím sám nemám zkušenosti a určitě se dá dostat přes google na jiné stránky, kdy to bude popsané. Stejně dobře by měl posloužit návod k danému typu. Já používám jen mobil. Tam by asi nejsnažší cestou měly být mapy Here. Jsou zdarma, snadné ovládání a mapy se stáhnou snadno přímo přes aplikaci.

0 Citovat

ako vravi Turner, je to blbost, ja pouzivam Sygic a nebol ziadny problem

0 Citovat

Presne - mobil a mapy Here, prip. Offline Maps s openstreetmapami a je bez problemov

0 Citovat

Este dam do pozornosti aplikaciu Maps.me, ktora je tiez free a podporuje stiahnutie map pre offline prezeranie a navigaciu.

0 Citovat

Diky moc za cenne rady smiley

A jeste dotaz: co po mne muzou chtit v pujcovne aut v Jeruzaleme za doklady?
Zjistila jsem, ze nemam mezinarodni ridicak (zitra si jdu zazadat) a ridicak stale se starym prijmenim (nevim, zda se stihne vymena), tak jen nakolik mam vysilovat.

0 Citovat

Půjčovali jsme si auto v Jeruzalémě v květnu přes Thrifty a bylo to naprosto v pohodě. Mezinárodní řidičák nebyl potřeba, stačil pas, ten vstupní papírek, co je místo víza a český řidičák. Chvíli byli zmatení a kdyby jsme si neuvědomili záměnu my, tak by místo toho řidičáku vzali kartičku VZP smiley

0
8 reakcí