Řešil jsem půjčení auta ve Francii. Koupeny byly letenky do Toulose a zpět do Prahy z Nantes které tady v lednu "svítily". Všechno super! Pak jsem přišel na to, že půjčit auto za rozumné peníze ve Francii a ještě vrácení na jiné pobočce je docela problém. Po kontaktování známých půjčoven a providerů (Hertz,Sixt,Avis,Rentalcars atd.) jsem se nedostal na cenu nižší než 14.000,- Kč. (Včetně full pojištění s nulovou spoluúčastí, neomezeným počtem klometrů a poplatkem za vrácení na jiné pobočce - vždy letiště). Jaké bylo mé překvapení když jsem hledal přímo na francouzských stránkách!!! Nejjasněji deklarované podmínky a luxusní cenu nabídla společnost CARIGAMI. Cena byla cca 9.000,-Kč!!! (323,6 Euro) za kategorii "C" - Renault Captur a podobné... ...A nakonec mně dala voucher k pobočce HERTZ. (ten vycházel u nás na cca 17.500,-) Půjčují auta i u nás, v Portugalsku, Německu, Itálii, na Ibize, v USA, Kanadě atd. Zkuste to! Kdyby byl někdo spokojený, rezervujte přes odkaz: https://www.carigami.fr/recommander-02e ... f-eml.html ..Smích...dostanu slevu 10 Euro na polívku  .

Carigami - půjčení vozu nejen ve Francii

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Řešil jsem půjčení auta ve Francii. Koupeny byly letenky do Toulose a zpět do Prahy z Nantes které tady v lednu "svítily". Všechno super! Pak jsem přišel na to, že půjčit auto za rozumné peníze ve Francii a ještě vrácení na jiné pobočce je docela problém.
Po kontaktování známých půjčoven a providerů (Hertz,Sixt,Avis,Rentalcars atd.) jsem se nedostal na cenu nižší než 14.000,- Kč. (Včetně full pojištění s nulovou spoluúčastí, neomezeným počtem klometrů a poplatkem za vrácení na jiné pobočce - vždy letiště). Jaké bylo mé překvapení když jsem hledal přímo na francouzských stránkách!!! Nejjasněji deklarované podmínky a luxusní cenu nabídla společnost CARIGAMI. Cena byla cca 9.000,-Kč!!! (323,6 Euro) za kategorii "C" - Renault Captur a podobné...
...A nakonec mně dala voucher k pobočce HERTZ. (ten vycházel u nás na cca 17.500,-) Půjčují auta i u nás, v Portugalsku, Německu, Itálii, na Ibize, v USA, Kanadě atd. Zkuste to!

Kdyby byl někdo spokojený, rezervujte přes odkaz: https://www.carigami.fr/recommander-02e ... f-eml.html

..Smích...dostanu slevu 10 Euro na polívku smiley

René

0

lolek smiley Carigami není nic jiného, než mutace billiger-mietwagen.de pro Francii, tedy žádná Amerika smiley A služby tohoto brokera tu myslím využívá spousta čtenářů.

0 Citovat

...no a to jsem nevěděl smiley

0
2 reakce