zdravím vespolek, potřebujem půjčit káru na 5 dní v Toulouse a přes rentalcars jsem u Europecar našel nějakou minikáru za 65 Euro. Ale nějak mi přijde, že když jsem rozklikl podmínky, tak tam je napsáno: " „Příplatek za prémiové umístění“, který se občas označuje jako „Příplatek za umístění“ nebo „Letištní příplatek“ slouží k úhradě vyšších provozních nákladů v některých oblastech. Některé úřady si nárokují procentní část zisku nebo částku ze zisku autopůjčovny za možnost provozování na letišti nebo na frekventovaných místech. Autopůjčovny vyžadují kompenzaci takových nákladů. Poplatek za prémiové umístění ve výši 40,20 € zahrnuje daně. „Silniční poplatek“, který se občas označuje jako „Poplatek za silniční licenci“ nebo „Licenční poplatek vozu“, je účtován v případě, že za používání vypůjčeného vozu na veřejných komunikacích má být hrazen pravidelný poplatek. Tento poplatek pomáhá hradit silniční projekty a programy bezpečnosti na silnicích. Abyste mohli zapůjčený vůz legálně řídit, musí být zaregistrován a licencován. Automobilový a Silniční Licenční Poplatek 3,18 € za den až maximálně 31,80 € za půjčovna zahrnuje daň. To znamená, že k těm 65 Eurům budu platit ještě 40,20 Eur za letiště a 16 Eur Automobilový poplatek? (jinýmy slovy, že to bude stát dvjnásobek, než se to tváří?) Když mrknu přímo na Europecar, tak mi to vyhodí 140 Euro..což je dost, ale vypadá to, že to je už sakum prásk. Když projedu další srovnávače, tak třeba billigermietwagen.de mi najde něco u Argus Car Hire za 85 Euro. Budou pak k tomu chtít ještě nějaké další poplatky (tedy těch cca. 40+16 Euro)? Dík za radu, jak si booknout auto ve Francii, je to peklo. EU a konečnou cenu na ně! .

půjčení auta v Toulouse

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

zdravím vespolek,
potřebujem půjčit káru na 5 dní v Toulouse a přes rentalcars jsem u Europecar našel nějakou minikáru za 65 Euro. Ale nějak mi přijde, že když jsem rozklikl podmínky, tak tam je napsáno:


" „Příplatek za prémiové umístění“, který se občas označuje jako „Příplatek za umístění“ nebo „Letištní příplatek“ slouží k úhradě vyšších provozních nákladů v některých oblastech.
Některé úřady si nárokují procentní část zisku nebo částku ze zisku autopůjčovny za možnost provozování na letišti nebo na frekventovaných místech. Autopůjčovny vyžadují kompenzaci takových nákladů.

Poplatek za prémiové umístění ve výši 40,20 € zahrnuje daně.

„Silniční poplatek“, který se občas označuje jako „Poplatek za silniční licenci“ nebo „Licenční poplatek vozu“, je účtován v případě, že za používání vypůjčeného vozu na veřejných komunikacích má být hrazen pravidelný poplatek. Tento poplatek pomáhá hradit silniční projekty a programy bezpečnosti na silnicích. Abyste mohli zapůjčený vůz legálně řídit, musí být zaregistrován a licencován.
Automobilový a Silniční Licenční Poplatek 3,18 € za den až maximálně 31,80 € za půjčovna zahrnuje daň.


To znamená, že k těm 65 Eurům budu platit ještě 40,20 Eur za letiště a 16 Eur Automobilový poplatek? (jinýmy slovy, že to bude stát dvjnásobek, než se to tváří?)


Když mrknu přímo na Europecar, tak mi to vyhodí 140 Euro..což je dost, ale vypadá to, že to je už sakum prásk.


Když projedu další srovnávače, tak třeba billigermietwagen.de mi najde něco u Argus Car Hire za 85 Euro. Budou pak k tomu chtít ještě nějaké další poplatky (tedy těch cca. 40+16 Euro)?

Dík za radu, jak si booknout auto ve Francii, je to peklo. EU a konečnou cenu na ně!

0

A nedá se to půjčit na druhé pobočce mimo letiště a bylo by to bez těch 40E?
Z letiště se tam dostaneš za 1,6E

0 Citovat

Zkus se podívat na http://www.economycarrentals.com/ často jsou tam auta levnější a hlavně se chlubí tím, že cena je konečná. Takže už nebudeš muset nic doplácet. Sám jsem si přes ně půjčoval auto dvakrát využil a už jsem nic nedoplácel smiley

0 Citovat

Ahoj,

nevím kdy jedeš, na www.billiger-mietwagen.de najdeš za 116 Euro auto s full pojištěním na 5 dnů s vyzvednutím na letišti.. dal jsem 18-22.10.2016. Pokud nenajedeš více než 1000km.

Jinak pro srovnání: já půjčoval auto v Toulose-letiště cca 4 měsíce dopředu a s full pojištěním a neomezenými km plus vrácení v Nantes letiště, Peugeot 3008 1.6D stál +- 9.000,-Kč na 10 dnů....A bylo zrovna Euro smiley

Držím pěsti a přeji hezký výlet!!

René

0 Citovat

Ahoj, nemá někdo doporučení na levnou (lokální) autopůjčovnu v Toulouse. Klasiky jako rentalcars, economyrentalcars jsem projel, ale vychází to nejlevněji na 3700 na 2 dny (začátek června)

0
4 reakce