Ahoj cestovateléV červenci se chystáme s přáteli na 8 dní na Mallorcu a rádi bychom si zde půjčili auto. Máte někdo nějaké recenze/zkušenosti se zdejšími půjčovnami? Našel sem pár recenzí na ne moc vychvalované společnosti u kterých měli lidé problémy s vrácením, penězma apod. Dalším důležitým bodem, který možná nebude splnitelný je, že bychom nechtěli skládat žádnou zálohu, příp. jen v malé výši (částky tipu 600E nebo 1100E na které jsem narazil jsou pro nás dosti vysoké) Zatím sem našel dobré hodnocení na CICAR půjčovnu, která údajně depozit nevyžaduje nebo vyžaduje jen malý (na stránkách jsem našel že max. do 150E) Máte s nimi někdo zkušenosti?Předem díky za jakékoli rady ;)  .

Půjčení auta na Mallorce

Založil ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Ahoj cestovatelé

V červenci se chystáme s přáteli na 8 dní na Mallorcu a rádi bychom si zde půjčili auto. Máte někdo nějaké recenze/zkušenosti se zdejšími půjčovnami?

Našel sem pár recenzí na ne moc vychvalované společnosti u kterých měli lidé problémy s vrácením, penězma apod.

Dalším důležitým bodem, který možná nebude splnitelný je, že bychom nechtěli skládat žádnou zálohu, příp. jen v malé výši (částky tipu 600E nebo 1100E na které jsem narazil jsou pro nás dosti vysoké)

Zatím sem našel dobré hodnocení na CICAR půjčovnu, která údajně depozit nevyžaduje nebo vyžaduje jen malý (na stránkách jsem našel že max. do 150E) Máte s nimi někdo zkušenosti?

Předem díky za jakékoli rady ;) 
0

Ahoj,

vloni jsme si na Mallorce půjčovali přes Rentalcars.com a vybrali auto od půjčovny OK Rent a Car. Splňovali moji podmínku - plnou nádrž při vyzvednutí a plnou při vrácení a navíc byl v ceně druhý řidič zdarma. Na kreditce si zablokovali 150 €. Jako pokaždé jsme vybrali nejnižší kategorii a měli jsme (jako zatím vždy) auto lepší - tentokrát skoro funglovku - černé VW Polo s najetými 5000 km. Trochu se vztekali, že jsme nechtěli jejich pojištění, protože jsem pojišťovala přes Worldwide Travel Insurance. Protože nás na parkovišti někdo odřel, pojistku jsme skutečně řešili - strhli si těch 150 € a přesně tolik nám pak pojišťovna vrátila. Takže vše v pohodě, akorát starosti s vyřizováním. Letos si od nich půjčujeme znovu - v červenci na 5 dnů jsem asi před měsícem platila necelé 3 tisíce, tentokrát včetně kompletního pojištění a zase plnou za plnou a jeden řidič navíc v ceně. Jediné co by mohlo být bráno jako nevýhoda je, že nejsou přímo na letišti, ale mají z letiště shuttle a poměrně dobře popsali cestu, takže to jako problém nevidím. Jo a pozor - měli limit 1500 Km. Na Mallorcu se to může zdát až dost, ale my zvládli za deset dnů najezdit 1300, protože jsme ji procestovali opravdu křížem krážem :-) Je tam spousta nádherných míst, těšte se :-) Radka

1 Citovat

Když kouknu přes rentalcars na tuhle společnost, tak v podmínkách smlouvy je záloha 600E :(

Pokud kouknu přímo na jejich stránky píší tam toto:

You can take out OK PREMIUM COVER coverage which removes the excess. This starts at €20.00/day, varying according to the category. Cover also includes 24-hour road assistance and possible damages to wheels, windows, bodywork and paint.

If you do not want to take out OK PREMIUM COVER, it is compulsory to leave a minimum excess of €600 and maximum of €3,500 on a Visa or Mastercard credit card, depending on the category chosen.

Takže pokud si zaplatím to jejich pojištění "ok premium cover" tak nemusím skládat zálohu? :)

0 Citovat

Ahoj, mohu ještě doporučit Hiper rent a car, bezproblémový přístup a ochota personálu. Pobočka kousek od letiště (z letiště vás k pobočce odvezou).

K zablokování nebo stržení zálohy. Tomu se vyhnete pravděpodobně jedině tak, že si u půjčovny, u které si půjčujete auto zaplatíte rovnou celé pojištění.

0
3 reakce