Zdravím místní borce a borkyně, máte někdo zkušenosti s placením dálničních poplatku v Portugalsku, Mám v plánu si to trochu projet podél pobřeží až dolů a pak se vrátit a navštívit Alto Douro. Chtěl bych jen vědět kolik by mě to mohlo cca stát na poplatcích. Díky za smysluplné reakce. .

Dálnice v Portugalsku

Založil ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Zdravím místní borce a borkyně,

máte někdo zkušenosti s placením dálničních poplatku v Portugalsku, Mám v plánu si to trochu projet podél pobřeží až dolů a pak se vrátit a navštívit Alto Douro. Chtěl bych jen vědět kolik by mě to mohlo cca stát na poplatcích. Díky za smysluplné reakce.

0

Pokud chceš smysluplné reakce, bylo by dobrý položit smysluplnou otázku a aspoň napsat odkud a kam chceš jet a ne ve stylu chci si to trochu projet podél pořeží dolů a pak se vrátit.

Jinak pokud by ses aspoň trochu snažil, tak si bez problémů najdeš stránky portugalského mýta, kde si zadáš počáteční a cílový bod a mýto ti to spočítá.

http://portugaltolls.com/en/web/...e#column-2

0 Citovat

presne, treba trasu dat vediet, kedze v portugalsku je aj elektronicke myto a aj klasicke mytne budky.

offtopic... to mi nieco taketo vzdy pripomenie toto:

:)) kolko stoji dialnicna znamka v Cesku? neodkazujte ma na google, ide mi o osobnu skusenost

0 Citovat

V Portugalsku je viac prevadzkovatelov dialnic, platit sa da platobnymi kartami na mytniciach, pripadne na poste pozicat Via Verde krabicku, ktora sa da pouzit na velkej casti dialnicnej siete. CO sa ceny tyka, treba ratat s cca. 7 EUR za 100 km jazdy (napr. Lisabon - Porto je 22.50 EUR).

0
3 reakce