Ahoj všem,před odletem jsem tuto otázku dost řešila a vlastně se nedobrala 100% odpovědi. Tady jsem Vám proto vyfotila postup, který je třeba pro půjčení auta u společnosti Thrifty. Btw... stále prodávám Annual Pass, kdo by měl zájem :)Pavlína .

Půjčení auta v USA s debetní kartou

Založila ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj všem,

před odletem jsem tuto otázku dost řešila a vlastně se nedobrala 100% odpovědi. Tady jsem Vám proto vyfotila postup, který je třeba pro půjčení auta u společnosti Thrifty.

Btw... stále prodávám Annual Pass, kdo by měl zájem :)

Pavlína


img-20170921-143005.jpg

0

Letos Avis s debetni kartou a naprosto bez problemu. Pobocka LAX.

0 Citovat

Půjčoval jsem si auto na debitku v USA několikrát a nikdy po mě něco jako letenku nebo další ID doklad vidět nechtěli (i když stejnou ceduli v Thrifty nebo v Alamo měli vedle pokladny).

0 Citovat

v říjnu půjčeno auto od stejné společnosti na Islandu, v podmínkách vysloveně napsáno červeně, že nejsou akceptovány hotovost a debetní karty.....debetka v pohodě prošla (mbank)

0 Citovat

Ahoj,


ráda bych se zeptala na věc v souvislosti s debetní kartou.

Mám slevový kód na půjčení auta, který ale nestíhám využít do doby, než se mi stihne vyřídit kreditka. Od Pelikána mám info, že ale můžu provést rezervaci na debetní kartu a při vyzvednutí auta se prokázat kreditní kartou (oboje bude na stejné jméno). Máte s tím někdo zkušenost? Je to takhle proveditelné?

0 Citovat

Běžně platím debetkou přes net a potom předkládám  kreditku na přepážce.

0
5 reakcí