Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s drive-usa.de?Hlásí mit to cenu na 14 za 51 dollarů (pouze u některých půjčoven). Viz print screen v příloze. Nevím, jestli je to error fare a jestli to mám zkusit booknout :) .

Drive-USA.de

Založil ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s drive-usa.de?Hlásí mit to cenu na 14 za 51 dollarů (pouze u některých půjčoven). Viz print screen v příloze. Nevím, jestli je to error fare a jestli to mám zkusit booknout :)


driveusa.jpg

0

Je to cena obvyklá. Za +/- stejné peníze (63,- EUR) seženeš i o kategorii vyšší (PDAR Nissan Maxima) s komplet pojištěním prostřednictvím stejného brokera, navíc od Alamo - kde je obecně mnohem lepší zkušenost.

0 Citovat

No cena 64 EUR na 14 dnů mi přijde hodně neobvyklá. A pravděpodobně i poskytovatelům, protože už to asi opravili a nemůžu se na tuto cenu dostat. Měl jsem to risknout a potvrdit :)

0 Citovat

Máš pravdu, byla to chybka na straně Auto Europe, protože ta cena 64,- EUR byla i pro auta od Alamo. Já jsem psal, že je to cena obvyklá, ale míněno ze stejných "chybných" nabídek, jinak samozřejmě reálná cena je ta, co je teďka:-) Na druhou stranu i kdyby jsi to objednal a zaplatil, měl bys smůlu a na místě by to chtěli dotlačit - vlastní zkušenost.

0
3 reakce