Ahoj, s přítelem letíme do Portugalska, města Faro - termín 21.8. - 4.9. 2018. Rádi bychom si tam půjčili auto na celý pobyt, ale nemáme s tím žádné zkušenosti. Kreditní kartu si do té doby zařídíme.  Přítel bude mít řidičák teprve 1 rok, chceme tedy plné pojištění. Můžete nám prosím poradit nejlevnější nabídku auta i s tím pojištěním. (auto může být i bez klima) Nerozumím totiž, jestli  se pojistit u třetí strany, nebo přímo u pojišťovny..? Předem díky za odpověď :)  .

Půjčení auta - Portugalsko - Faro

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

cca 1,50e na den

0 Citovat

JJ, v Centauro chtěli 1,8 na den

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes http://hespac.com/rentalcz.htm zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.  

0 Citovat

Rozhodně nedoporučuji společnost Centauro. Pokud nemáte žádný problém, je to asi ok. Pokud ale nějaký problém nastane, tak vás oberou a přestanou komunikovat a to i když máte plné pojištění bez spoluúčasti. Navíc support v případě problému je otřesný, nikdo vám několik týdnů neodpovídá a nikam se nedovoláte.

Co se stalo:
Půjčili jsme si auto s plným pojištěním bez spoluúčasti, takže jsme zaplatili mnohem více jen za půjčení. Jediné, co v pojištění není, je špatně natankovaný benzín. Měli jsme ale problém s baterií auta, takže nám Centauro muselo poslat pomoc a technika, který to během chvíle opravil a potvrdil nám, že problém byl v baterii. Nicméně po návratu auta nám Centauro nevrátilo deposit a ještě po nás chtělo doplatit přes 200 euro kvůli špatnému palivu, i když problém byl v baterii. Měli jsme fotky a videa jak je auto v pořádku, kde se "nehoda" stala a že je nemožné abychom na tohle místo dojeli v případě problému s palivem, vše jsme poslali, ale to Centauro nebralo jako relevantní důkaz. (Na otázku, co by brali jako relevantní důkaz, tak neodpověděli. Nejspíš účtenky ze všech benzínek, což jsme ale opravdu neměli.) 
Když jsme se problém snažili po návratu auta řešit, tak nikde nemají uvedený telefon na podporu a vše jde řešit jen emailem. Na první mail odpověděli poměrně rychle (do pár dní), ale s každým dalším mailem se komunikace mnohonásobně protahovala a nakonec jsme museli čekat na odpověď i několik týdnů. Dokonce jsme i volali na podporu pro nehody a ti náš požadavek urgovali, ale i přes to jsme čekali několik dní/týdnů. Výsledkem bylo, že s námi přestali komunikovat úplně.

I kdybych připustil (což si nemyslím), že tohle byla nějaký jejich systémová chyba a opravdu někdo místo problému s baterií zadal problém s palivem, tak jejich přístup k zákazníkům je otřesný v případě problému. Kašlou na vás a odpovídají se zpožděním, když vůbec odpoví.

Najděte si radši půjčovnu, se kterou mají lidé pozitivní zkušenosti i v případě problémů a ne jen když jde všechno tím nejlepším možným scénářem.

0 Citovat

How Cash App Phone Number Helps In Annihilating The Security Loopholes?

 

During the course of using the services of Cash App, you should make use of  Cash App Phone Number   that remains active all the time to assist you out in every possible manner. By making use of the cash App helpline number, you will be able to establish a connection and you will be able to determine the right aid to fix all your problems in a couple of seconds in a hassle-free manner.

0 Citovat

Hello everyone, If you are planning a trip to Turkey, you will need a visa for Turkey. You can apply for Turkish visa online and get your Turkey Visa. And then enjoy your trip to Turkey.

 

https://evisa-to-turkey.com/elec...-citizens/

0 Citovat

Nemáte někdo zkušenost s půjčením auta ve Faro bez depozitu a kreditky? My měli tři roky dozadu přes Rentalcars půjčeno z Lisabonu auto od Guerinu, nechtěli vůbec nic, naprostá ochota a pohoda. Jenže Guerin napřímo dost drahota.

Teď nabízí tuhle službu jen Centauro ale je to poměrně drahé půjčení. Ostatní půjčovny ukazují ve vyhledávači levnější půjčovné ale to je bez pojištění s depositem. Sranda je když zadám plné pojištění tak stále deposit a kreditka. A já tohle dlouhodobě odmítám.

Chtělo by to nějakou místní půjčovnu.

0