Zdravím, s kamarádem a kamarádkou jedeme v období od 22. července do 28. července (poslední týden v červenci) do Španělska, konkrétně do Marbelly. Vypadla nám bohužel druhá pasažérka, tak za ní k naší kamarádce hledáme náhradu. ( samozřejmně opět pasažérku 🙂 ) Cestu podnikneme autem. Vše je zařízeno - Hotel u pláže zamluven. Cena hotelu na osobu vychází 7800,- a dopravné na hlavu 4500,- ( což je náš hrubý odhad, zatím jsme nejdál byli v Barceloně. ) Prosím jen vážní zájemci, ideálně do zpráv. Díky .

Španělsko - Marbella

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

16 reakcí

Zdravím, s kamarádem a kamarádkou jedeme v období od 22. července do 28. července (poslední týden v červenci) do Španělska, konkrétně do Marbelly. Vypadla nám bohužel druhá pasažérka, tak za ní k naší kamarádce hledáme náhradu. ( samozřejmně opět pasažérku 🙂 ) Cestu podnikneme autem. Vše je zařízeno - Hotel u pláže zamluven. Cena hotelu na osobu vychází 7800,- a dopravné na hlavu 4500,- ( což je náš hrubý odhad, zatím jsme nejdál byli v Barceloně. ) Prosím jen vážní zájemci, ideálně do zpráv. Díky

0

Naděžda pojede. Za chvíli je tu.

0 Citovat

Stále se hledá...

0 Citovat

Se mnou nepočítejte, trmácet se autem do Španělska, když letenka stojí půlku, na to se vám vyprdnu.

0 Citovat

Nadežda má ale pravdu :D Trepať sa niekam deň autom keď boli letenky za 50€ spiatočne o.o

0 Citovat

No to by som povedal, že kľudne aj tri dni cesty .. Veď to už je napr. z Bratislavy také Batumi, alebo pláže Sýrie na kilometre bližšie :)) 

0 Citovat

Já autem tak max. francouzské Alpy - 1.200 km a to jen kvůli tomu, že mám plné auto krámů a letiště pro dopravní letadla je daleko.

0 Citovat

tonic napsal(a):

No to by som povedal, že kľudne aj tri dni cesty .. Veď to už je napr. z Bratislavy také Batumi, alebo pláže Sýrie na kilometre bližšie :)) 


Trošku přeháníš. :-D Ale autem do Španělska je fakt bláznovství.  :)))

0 Citovat

Já jsem zažil v roce 2004 dvoudenní cestu autobusem na Euro až do Portugalska. Zájem o fotbal byl obrovský, tak jsme letenky nesehnali, tehdy toho tolik nelétalo. Naštěstí měl každý pro sebe dvousedadlo, parta v buse skvělá, alkoholu spousta, tak se to dalo přežít. :-) Cestu osobním autem bych do Španělska neabsolvoval. Když si představím ty oteklé nohy po dlouhé cestě a dolámané tělo, brrr. 

0 Citovat

Tak 30000km mi príde už dosť. Mne osobne na šupu stačilo Miláno autom. A to bolo len 1000km a ceste čisto o diaľniciach trhala cca 10 hodín s pauzami.  Tak tých 3000km si neviem dobre predstaviť na jeden záťah, čo by bolo stále deň a štvrť čistého času na ceste. A ani s tým Batumi nepreháňam :)

0 Citovat

Děláte, jako kdyby se do Španělska autem necestovalo. Až tam v létě budete, tak se porozhlédněte po registračních značkách okolo. 

Byl jsem tam autem 3x, poprvé jako bohatý student po brigádě v Německu v roce 1990, kdy řada lidí z fóra nebyla ještě na světě. Dodnes na to vzpomínám, žádný internet, člověk  netušil do čeho jde a co ho tam čeká, vše bylo totálně nové a jiné.  Asi jako dnes jet do Amazonie nebo na Novou Guineu... 

Pak jsem tam byl 2x v devadesátkách, jednou s kolama, to ani jinak než autem nešlo. A jel bych klidně i dnes, cestu si dát na pár dnů, Francii a Španělsko jet mimo dálnice, v klídku a pohodě,  zastavit se kde chci, pokochat. Je spousta lidí z celé Evropy, kteří to i teď praktikují a rozhodně mají 20 éček na letenku s Ryanem. A jsou i tací, kteří by i letěli, ale ze zdravotních důvodů nemohou, tak jim nic jiného nezbývá.

Někdy mně připadá, jako by bez obvyklé mantry low cost letenky, Airbnb, Uber apod. se nešlo (levně) cestovat...





ff.jpg

0 Citovat

@Cali, jasne, však kľudne by som šiel do Španielska autom, ale nie na týždeň k Gibraltaru aj s cestou :)))) niečo iné je roadtrip a druhá vec sú dva dni v kuse v aute tam a naspäť v priebehu 7 dní :))

Tiež teraz plánujeme autom Západnú Saharu z Agadiru na predĺžený víkend a raz chcem zobrať Thaliu do Karabachu :)

0 Citovat

Segra jela loni busem ze Zlina do Fara, pres noc do Francie. Tam si nekde ve vinicich dali celodenni pruzkum a navecer “zliskani” do Fara. Cesta zpet obdobnym zpusobem 😃

0 Citovat

My sme tiez boli v Spanielsku autom, ale isli sme len na sever, na 4 tyzdne, so psom, a v tom aute sme zili. Ist na juh Spanielska autom na 7 dni je podla psycho , ale kazdemu podla jeho gusta :)

0 Citovat

Tohle je nějaká partička recesistů, co zamrzla v 90-kách.  

To snad raději jezdit těmi Trabanty kolem světa.

0 Citovat

Já teda nejdál autem dojedu z Ostravy do Českých Budějovic, dýl to střízlivý nevydržím :) 

Ovšem topka byl pracovní zájezd do Severního Irska. Organizovala to boží agentura, která měla podmínku, že musíme jet jejich autobusem. 72h v autobusu byl očistec ( pravda 20h jsme čekali v Hollyhead na počasí ). I tak jsem se zapřisáhl, že toto už nikdy. 

No za měsíc jsem jel zpátky, ale už "jen 48 hodin".

Od té doby jsem schopný letět i KRK-GDN i když to vyjde autem z Ovy dost podobně.

0 Citovat

Autem jsem byl až v Portugalsku. ALE a) bylo to jako roadtrip s řadou stopů po cestě, b) jeli jsme se psy a spoustou věcí, c) minimálně na tři týdny.

0
16 reakcí