Ahoj,mám v plánu si ušetřit dovolenou a v prosinci vyrazit na cca 10-14 dní někam za teplem, konkrétní termín podle letenek. Prozatím mám vyhlédnutý ostrov Madeira, protože se tam dá (při vhodném počasí) koupat v moři i v prosinci. Chci naplánovat nějaký trek v horách, půjčení kola, nebo např. i surfování, prostě ten čas jakkoli aktivně využít. Pokud by se objevily letenky za rozumnou cenu i kamkoliv jinam, nemám problém změnit destinaci. Hledám spíše parťačku podobného věku. Email: mikulaj.ondrej@gmail.com .

Aktivní outdoor v teple - lowcost - prosinec 2018

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

2 reakce

Ahoj,
mám v plánu si ušetřit dovolenou a v prosinci vyrazit na cca 10-14 dní někam za teplem, konkrétní termín podle letenek. Prozatím mám vyhlédnutý ostrov Madeira, protože se tam dá (při vhodném počasí) koupat v moři i v prosinci. Chci naplánovat nějaký trek v horách, půjčení kola, nebo např. i surfování, prostě ten čas jakkoli aktivně využít. Pokud by se objevily letenky za rozumnou cenu i kamkoliv jinam, nemám problém změnit destinaci. Hledám spíše parťačku podobného věku.
Email: mikulaj.ondrej@gmail.com

0

Ondřeji, já bych se ráda přidala a v prosinci vyměnila beranici za bikiny.

0 Citovat

Sice se nepridam , ale jen pro info na Madeire jsme byli 2x z hlediska kola dost narocne hlavne same tunely   treky v horach a levady super  ,koupani pokud nepocitam hotelove  bazeny tak lepsi jen na par mistech  ,ale da se udelat vylet lodi na Porto Santo  ( muzes  i prelet  ale lod je fajn ) a tam je pak  11 km pisecna plaz s udajne  lecivym slozenim .sice jsem se pro fotku nechal zahrabat ale o tech ucincich mam pochybnost -)

Aktivita jde  i na  Kanarskych  kde to koupani uz je v pohode  , Madeira ma samozrejme sve kouzlo a pristavani  na letisti ve Funchalu  je zazitek  piloti co tam pristavaji  museji mit specialni  skoleni   nalitava se  proti  skalni stene  pak je prudka zatacka a rychle klesani  na drahu , ktera konci v mori ...

Z hlediska ceny  asi vyjdou Kanary levneji
0
2 reakce