Ahoj :) 13.4. - 22.4. 2019, budu na Azorských ostrovech, kdyby měl někdo chuť se připojit nebo jen třeba svézt z letiště do Ponta Delgada, tak dejte vědět. Budu mít pronajaté auto :)  .

Azory

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

3 reakce

Ahoj :)

13.4. - 22.4. 2019, budu na Azorských ostrovech, kdyby měl někdo chuť se připojit nebo jen třeba svézt z letiště do Ponta Delgada, tak dejte vědět. Budu mít pronajaté auto :) 

0

Ahoj  , v dubnu asi mame jine plany , ale  budu rad , kdyz  napises  postrehy , Azory mame v planu delsi dobu , takze me ted zaujala  ta akce TAP Portugal z Vidne , ovsem z Irska mam   do Lisabonu nebo Porta lepsi ceny a  pak jen  dokoupit Azory  a jak nekdo u te akce zminuje  dotaz ,jestli pujde dostat zdarma letenku na jiny ostrov ? Hlavne ale mam strach s deste  ,ktereho si v Irsku uziju az az ,proto bych radeji prazdniny i kdyz se obvykle tem exponovanym mesicum vyhybame ,auto bych taky asi pronajimal ,tak uvitam odkaz  na  mistni pujcovny , nejradeji bez depozitu .Diky.

0 Citovat

Ahoj, nehledám přímo parťáka na spolucestování, ale spíš na sdílení taxi. Tuto středu 8.5. letím s Ryanairem z Porta do Ponta Delgady s příletem v 18:15. Pokud náhodou cestuješ stejným letem a potřebuješ se dopravit z letiště do centra Ponta Delgady, rád se podělím o náklady na taxi :)

0 Citovat

Vždyť je to do centra v kombinaci s minibusem půl hodinka cesty.

0
3 reakce