Ahoj, jedem ve dvou v termínu od 18. 11. 2019 do 27. 11. 2019 (díky super akci zde :-) na Martinik. Ubytko máme zajištěné na jihu ostrova u pěkných pláží. Přidá se někdo, kdo by se s námi složil třeba na auto/ubytko/výlety a něco bychom společně vymysleli? Nemusí to být ve stylu "100 % času společně", ale třeba bychom si to mohli udělat efektivnější a finančně zajímavější. :-)Díky a šťastnou cestu všem, kdo taky pořídil! .

Spolucestující Martinik

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

Strašne tu všetci závidíme ... Anonymne:)

Len konštatujem,že veľa hackerov sa už popálilo na takýchto akciách. Ale pre toho, kto má niečo v hlave a kupuje s rozvahou, tak to len dobre.


A keď niekto obľubuje cestovať s cudzími ľuďmi ok. Pre mňa to nie je, ja už mám svoju skupinu a radšej vo dvojici a na mieste sa s niekým zoznámiť ako sa prispôsobovať od začiatku s ľuďmi, ktorých nepoznám.

Btw.. PR Tu netreba robiť

0 Citovat

Lukáš Bláha napsal(a):

Koukám samej anonymní závistivec tady,  co akorát teoretizuje od počítače :)  Cestování ve skupině má plno nesporných výhod a nejde jen o finance, my takhle byli loni na Bali na 3 týdny s českým párem z Anglie, který jsme neznali a bylo to super - https://www.cestujlevne.com/cest...a-bali-402

My letíme na Martinik v termínu 20.11. -27.11. po trase Vídeň> Paříž> Martinik a hledáme ideálně taky nějaký pár v našem věku (28 let), se kterým si vzít společné úbytko na jihu ostrova přes Booking/Arbnb - cca 10 tisíc(pro 4 osoby), případně posdílet auto/výlety... Většinu času plánujeme strávit na plážích karibiku, ale v plánu je i trek na sopku, omrknout nejlepší místa na ostrově - vodopády,památník, laguny atd., šnorchlovat, vyzkoušet místní rum - prostě užít si pohodovou, ale aktivní dovolenou:) 🐢🐬⛱🌋

➡️Více o nás na http://www.cestaspolu.cz

Jak závistivec? O akci jsem věděl dřív, než byla tady, koukal na obrovský výběr termínů, a přesto jsem si řekl "děkuji, nechci". Jeden let přes Paříž mi letos stačil a čistě plážový styl není pro mě to pravé ořechové.
0 Citovat

Tohle není žádná akce pro hackery.  Naopak tahle propagace letenek měla jeden z největších martketingových dosahů za poslední dobu...  Ani se nejedná o unáhlený nákup, Já kupoval až 10 hodin po akci, kdy jsem všechno pořádně promyslel, spočítal si celkové náklady na přesuny, úbytko,auto, jídlo atd. . I dneska se dá akce využít, ceny jsou sice o pár stovek až tisíc korun dražší, ale furt je to výhodné.... Jasně pro všechny to není, ale to je asi to stejný jako bych se navážel do lidí co cestují samy. Každému prostě vyhovuje něco jiného...

Btw. Nejde o žádné PR, jen dávám nějaké info o nás pro případné zájemce. Právě tímhle způsobem se dají eliminovat negativní stránky cestování s dalšíma lidma. Samozřejmě vždy je riziko, že trefíte na lidi se kterýma si nesednete apod., proto je lepší mít aspoň nějaké info o dalších lidech ;)

0 Citovat

To je ta nová doba, samé sdílení a dělení se. Však to vidím i v práci, jak ti mladí furt čekají až nám starším dojde trpělivost a ty jejich úkoly radši za ně doděláme. 

0 Citovat

Opravdu nejde o PR? 

www.cestaspolu.cz 

https://www.facebook.com/LukeCJ 

0 Citovat

Michal napsal(a):

Jak závistivec? O akci jsem věděl dřív, než byla tady, koukal na obrovský výběr termínů, a přesto jsem si řekl "děkuji, nechci". Jeden let přes Paříž mi letos stačil a čistě plážový styl není pro mě to pravé ořechové.


To je myšleno hlavně na ty primitivní, nic nevypovídající hejterské komentáře.... Mě taky na první pohled tahle akce nezaujala , ale později po všech úvahách pro a proti jsme přece jen letenky koupily.   Však to je všechno pořádku, já tady nehodlám obhajovat jak je akce super výhodná, prostě někomu se vyplatí a někomu ne, každý má svoje důvody a musí si to umět spočítat... Já třeba přes Paříž letos ještě neletěl a v lednu máme v plánu Filipíny, takže plážový styl my celkem vyhovuje :))
0 Citovat

Надежда Константиновна Крупская napsal(a):

Opravdu nejde o PR? 

http://www.cestaspolu.cz 

https://www.facebook.com/LukeCJ 

Důvody jsem psal výše :) Chápu, že pro člověka co vystupuje anonymě je to těžké pochopit...
0 Citovat

Tony68 napsal(a):

To je ta nová doba, samé sdílení a dělení se. Však to vidím i v práci, jak ti mladí furt čekají až nám starším dojde trpělivost a ty jejich úkoly radši za ně doděláme. 


Ano, ano, naprostej souhlas... ach ti mladí, strašná to doba :)))
0 Citovat

Já proti PR nic nemám (ale neměly by tam být hrubé pravopisné chyby - pak to vypadá hodně amatérsky).

Anonymně vystupuji proto, že si chráním své soukromí. Jako hvězda adult industry mám spoustu fanoušků a nechci se stát cílem stalkingu.

0 Citovat

Mezi 18-27. listopadem mi vypadl parťák na cestu na Martinik. 

Je tu, prosím, někdo, kdo jede ve stejném nebo obdobném termínu a se kterým bych mohl, třeba jen na část cesty sdílet náklady na auto či ubytko? 

Moc díky

0 Citovat

Já budu 16-30.11. - Martinik Guadeloupe, jedu teda punk oba ostrovy jen pujcím auto a spím v autě nebo na plážích (tímhle stylem jsem projel většinu Evropy, a nevidím důvod proč by Karibik měl bejt jinej - ostatně je to taky Evropa:D). Omg kdo si stěžuje na drahý jídlo? Jídlo je všude levný, nepotřebuju teplý jídlo zajdeš do obchodáku a něco si koupíš - případně jdeš kam jdou místní. Prostě vagus styl! - Letenku mám 3900 do Karibiku 2400 do Paříže, 900 bus mezi letišti, Auto pujčení na obou ostrovech se dá 500kč den/ pojištění mám roční pojistku externí takže to neřeším. Počítám max do 25 tisíc se vejdu (a to jedu sám, kdybych sharoval tak to jde níž) -  na 14 dní v Karibiku to jde!  Jediná škoda, že v Karibiku nejsou něco jako hostely/kempy - nevadí -  občas se vetřes do nějaký resortu vyzkoušet jejich bazen:D:)

0