Ahoj, hledám spolucestovatele / spolucestovatelky na přibližně dvoutýdenní výlet na Borneo (Malajská část). Ideální termín je pro mě přelom října a listopadu, dají se v tomhle období sehnat zpáteční letenky z Berlína do Kuchingu za 350€ a navíc jde využít státní svátek a ušetřit den dovolené. Cenově by celý výlet i s půjčením auta, ubytováním a letenkami stál odhadem 25 - 30 tisíc Kč. Co se týče cestovatelských zájmů, tak preferuji přírodu. Nejsem typ, co by vydržel se několik dní válet na pláži a města mě taky moc neberou. Na konkrétním plánu se však rád dohodnu. Případně by mě lákal i Laos, Thajsko, nebo Vietnam.. Tom , 25 let .

Borneo Říjen / Listopad

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

Ahoj, hledám spolucestovatele / spolucestovatelky na přibližně dvoutýdenní výlet na Borneo (Malajská část).

Ideální termín je pro mě přelom října a listopadu, dají se v tomhle období sehnat zpáteční letenky z Berlína do Kuchingu za 350€ a navíc jde využít státní svátek a ušetřit den dovolené.

Cenově by celý výlet i s půjčením auta, ubytováním a letenkami stál odhadem 25 - 30 tisíc Kč.

Co se týče cestovatelských zájmů, tak preferuji přírodu. Nejsem typ, co by vydržel se několik dní válet na pláži a města mě taky moc neberou. Na konkrétním plánu se však rád dohodnu.

Případně by mě lákal i Laos, Thajsko, nebo Vietnam..

Tom , 25 let

0
0 reakcí