Ahojte je tu niekto, kto si zo svojho okolia nevie nájsť cestovateľa na dobrodružstvo po svete? No ja taký problém mám už viac ako rok, šiel by som kamkoľvek od Apríla na najviac 42 dní :) Spolucestujúci nech je fajn, najlepšie zo skúsenosťami, aspoň jednou :) nakoľko mimo CK som cestoval vlastnou formou, len do Izrael, nerátam však Európu :) ,preto by bolo úplne super ak by sa ozval niekto ,kto má aspoň nejakú skúsenosť. Cestovať by som chcel najradšej do USA, kdekoľvek nakoľko ju celú obdivujem :)! Ale dobré miesta sú aj v Novom Zélande, Austrálií, a nepohrdnem ani Áziou, ale tú s  rešpektom. Výlet formou cheap travel. Anj. základná úroveň, ale viem povedať:  jesť , piť, spať a ako sa tam dostanem ? :) a ešte zopár fráz..., Som 30 ročný, preto najlepšie v niekto v mojom veku aj kvôli spoločným záujmom.  ak by sa tu niekto taký našiel rád si popíšem viac....môj kontakt: tomasstreet@azet.sk  .

Hládam spolucestujúceho do USA prípadne ktorejkoľvek krajiny, kde je teplo a hovorí sa tam anglicky :)

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Ahojte je tu niekto, kto si zo svojho okolia nevie nájsť cestovateľa na dobrodružstvo po svete? No ja taký problém mám už viac ako rok, šiel by som kamkoľvek od Apríla na najviac 42 dní :) Spolucestujúci nech je fajn, najlepšie zo skúsenosťami, aspoň jednou :) nakoľko mimo CK som cestoval vlastnou formou, len do Izrael, nerátam však Európu :) ,preto by bolo úplne super ak by sa ozval niekto ,kto má aspoň nejakú skúsenosť. Cestovať by som chcel najradšej do USA, kdekoľvek nakoľko ju celú obdivujem :)! Ale dobré miesta sú aj v Novom Zélande, Austrálií, a nepohrdnem ani Áziou, ale tú s  rešpektom. Výlet formou cheap travel. Anj. základná úroveň, ale viem povedať:  jesť , piť, spať a ako sa tam dostanem ? :) a ešte zopár fráz..., Som 30 ročný, preto najlepšie v niekto v mojom veku aj kvôli spoločným záujmom. 

ak by sa tu niekto taký našiel rád si popíšem viac....môj kontakt:

tomasstreet@azet.sk

0

Ahoj, chystáme se projet autem západ USA: národní parky (druhý týden července - první týden srpna) Máme ještě 2 místa v autě. Zkušenosti s cestováním bohaté (včetně půlročního cyklotripu po Zélandu a Austrálii, dále Indonézie, 3x měsíc v Asii, Evropa). Plán: Yelowstone, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Monument Valley, Yosemitte, Sequoya a asi i San Francisco. Chceme chodit tůry. Mě je 47, synovi 15. Věkem se neshodujem, ale možná se blíží naše představy o cestování? Anna.

0
1 reakce