Ahoj, na konci září 2020 se chystám vyrazit na road trip do Austrálie. Ráda bych cestu Brisbane -Sydney-Melbourne, cca na 4 týdny. S tím, že samozřejmě není problém se třeba v Sydney odpojit. :) Zatím dávám dohromady přesnější plán, budu ráda i za tipy. Najde se nějaký blázen, který by do toho šel se mnou. Máte dost odvahy? ;) Klíďo mi napište zprávu. :)  .

Austrálie září/říjen 2020 - hledám stejně bláznivého spolucestujícího

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

2 reakce

Ahoj, na konci září 2020 se chystám vyrazit na road trip do Austrálie. Ráda bych cestu Brisbane -Sydney-Melbourne, cca na 4 týdny. S tím, že samozřejmě není problém se třeba v Sydney odpojit. :) Zatím dávám dohromady přesnější plán, budu ráda i za tipy. Najde se nějaký blázen, který by do toho šel se mnou. Máte dost odvahy? ;)

Klíďo mi napište zprávu. :)

0

Já bych se ráda přidala, Austrálie je můj sen.

0 Citovat

Ahoj, když píšeš, že budeš ráda za tipy, doporučuju zamyslet se i nad jinou trasou, ale záleží, co tě zajímá. Z mého pohledu zájemce o krásy přírody (nejlépe rozmanité a exotické a s minimem civilizace) je to nejméně atraktivní oblast z australského pobřeží. Kromě národních parků a pobřeží JV Queenslandu, Byron Bay, Sydney, Blue Mountains, hor na pomezí NSW a Victorie, kde bude ale celkem zima, nebo snad tučňáků na Philip Islandu tam nic extra není, i když je fakt, že mnohde se najde něco méně důležitého.

0
2 reakce