Někdo koho láká Tanzanie popřípadě Zanzibar.. a chtěl by vyrazit na safari. Já bych si to představovala víc po vlastní ose ale vše je o domluvě..  .

Na Safari do Afriky

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

7 reakcí

Někdo koho láká Tanzanie popřípadě Zanzibar.. a chtěl by vyrazit na safari. Já bych si to představovala víc po vlastní ose ale vše je o domluvě..

0

Pokud chceš po vlastní ose, tak leť více na jih - JAR, Botswana. 

0 Citovat

Když me láká ta Tanzanie.. v zimě jsem byla na Zanzibaru..jinak moc nacestovano nemám.. ale vím te Afriku chci rozhodne poznávat víc a vracet se tam.. sama ale urcite nepoletim. Na to jsem moc posera. ale dekuju za tip 👍🙂

0 Citovat

Asi by to chtělo upřesnit termín "po vlastní ose". Padrino to bere jako jet autem z půjčovny bez průvodce, ale Aneta asi myslí jet bez CK a na místě (nebo i předem přes internet) si u místní CK objednat safari.

3 Citovat

Ano, tak nějak by se mi to líbilo 🙏🙂

0 Citovat

V těchto zemích jsi odkázána na služby místních CK pro turisty, což je dost drahé a bez auta nebo místní CK tam sama nic moc neuvidíš.

Oproti tomu třeba v té JAR si jen půjčíš v půjčovně auto - stačí osobák (cca 600 -750 Kč/den) a parky s divokými zvířaty projíždíš sama, nemusíš se nikomu přizpůsobovat, třeba největší Safari na světě - Kruger, a dá se jet i za hranice. Za mnohem  méně peněz tak vidíš mnohem více.

Zvířata jsou prakticky stejná.

0 Citovat

Jsem pro cokoliv, zálezi na domluvě. 😊

0 Citovat

Rád bych zajel do národního parku Gorongosa, ovšem nejdříve v roce 2023. Letos už je to s dovolenou na štíru. 🤷

1
7 reakcí