Poměrně zkušení cestovatelé,hledají pokud možno zkušené spolucestující,ovládající pokud možno francouštinu,na poznávací cestu po Madagaskaru(1.7-29.7 2015).Předpokládáme,že se na cestu vydáme jen s letenkami a baťohem,pravděpodobně na vlastní pěst(je to dobrodružnější,autentičtější a levnější).Program se zatím připravuje a jsme připraveni k debatě o něm,s případnými vážnými zájemci. Budeme rádi i za další rady a tipy týkající se ostrova La Digue-levné ubytování (kolem 50 EUR)s polopenzí a pokud možno se zapůjčením kol. Rádi bychom bydleli u kreolů,protože je to poněkud autentičtější než v neosobním hotelu. Budeme rádi i za jakoukoli jinou dobrou radu ohledně Seychel a Madagaskaru. Předem díky za vaši ochotu a čas. Ps:při cestě na Madagaskar se zastavíme na týden na Seychelách(La Digue 23.6-01.7.2015). .

Seychely, Madagaskar - spolucestující

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

5 reakcí

Poměrně zkušení cestovatelé,hledají pokud možno zkušené spolucestující,ovládající pokud možno francouštinu,na poznávací cestu po Madagaskaru(1.7-29.7 2015).Předpokládáme,že se na cestu vydáme jen s letenkami a baťohem,pravděpodobně na vlastní pěst(je to dobrodružnější,autentičtější a levnější).Program se zatím připravuje a jsme připraveni k debatě o něm,s případnými vážnými zájemci.

Budeme rádi i za další rady a tipy týkající se ostrova La Digue-levné ubytování (kolem 50 EUR)s polopenzí a pokud možno se zapůjčením kol.
Rádi bychom bydleli u kreolů,protože je to poněkud autentičtější než v neosobním hotelu.
Budeme rádi i za jakoukoli jinou dobrou radu ohledně Seychel a Madagaskaru.
Předem díky za vaši ochotu a čas.

Ps:při cestě na Madagaskar se zastavíme na týden na Seychelách(La Digue 23.6-01.7.2015).

0

ahoj, VISA na Madagascar budes resit az na letisku?

spolieham na to,ze su tam Visa-on-arrival , Non Immigrant visas can be obtained at all Malagasy international airports or harbours upon arrival.

je smutne ,ze ambasada pre CR a SK je v Moskve....
http://www.madagascar-consulate.org/emb ... world.html

btw, tiez letim cez Seychelly,ale trip na Madagaskar mam v cervnu.

0 Citovat

Vízum se vydává zdarma při příjezdu na mezinárodním letišti Antananarivo-Ivato, ale i na všech ostatních letištích s mezinárodními spoji (Nosy Be, Antsiranana, Toamasina, Tulear,).Toto vízum je platné pouze pro pobyt do 30 dnů, a není obnovitelné.
http://www.auswaertiges-amt.de/DE/Laend ... rheit.html

0 Citovat

Ahoj. Rada bych se také v cervenci vydala na Madagasar a nemam partaky na cestu. smiley Mohla bych se k Vam pridat? Daniela

0 Citovat

Můžete mi napsat, jakým způsobem jste se na Madagskar dopravili - tj. nejlepší spoje? A ty lety Seychely- Madagaskar jsou spolehlivé? Máme zakoupenou túru s http://www.madagascarwildlifetours.com/ s fixním datem začátku dovolené, tak se chci ujistit, že se tam spolehlivě dopravíme smiley.
Při cestě zpátky zvažuji o zastávce na Mauriciu, ale opět si nejsem jista těmi místními lety. Četla jsem, že se občas ruší nebo přesouvají. Netušíte někdo?

0 Citovat

by to asi chcelo prihlasit marketing@arcadia-air.com na nejake spam stranky, alebo daily cat facts smiley

0
5 reakcí