Expedice Srí Lanka Svolává se partička na skvělou dovolenou na Šrí Lance. Termín 8.9 - 22.9 Momentálně přihlášeno 9 lidí. Ubytování v krásném městě Beruwala za 12.5 euro za dobrodruha Průvodce, výlety, transfer z a na letiště všechno zařídím. Nádherné místo Beruwala. Letenka 11 tisíc. A dovolte mi malou reklamu mého projektu, pomáhám lidem cestovat na Nádhernou Lanku bez CK, stránky na Facebooku Srí Lanka levně cestujte bez CK, mám tam odkaz na web(tady můžete sledovat další vyhlášené terminy) . Za like Vám pošlu hromadu pozitivní energie ⚡. Za sdílení prasknu štěstím Přátelé, tady najdete základní přehled informací k Expedici Srí Lanka. Těším se na Vás! http://srilanka-levne.cz/happy-villa/ .

Svolává se partička Expedice Sri Lanka

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

Expedice Srí Lanka
Svolává se partička na skvělou dovolenou na Šrí Lance. Termín
8.9 - 22.9
Momentálně přihlášeno 9 lidí. Ubytování v krásném městě Beruwala za 12.5 euro za dobrodruha Průvodce, výlety, transfer z a na letiště všechno zařídím. Nádherné místo Beruwala. Letenka 11 tisíc.
A dovolte mi malou reklamu mého projektu, pomáhám lidem cestovat na Nádhernou Lanku bez CK, stránky na Facebooku Srí Lanka levně cestujte bez CK, mám tam odkaz na web(tady můžete sledovat další vyhlášené terminy) . Za like Vám pošlu hromadu pozitivní energie ⚡. Za sdílení prasknu štěstím
Přátelé, tady najdete základní přehled informací k Expedici Srí Lanka. Těším se na Vás!
http://srilanka-levne.cz/happy-villa/

0
0 reakcí