Ahoj, pobývám ted v HCMC a domů se chystám cca v půlce května, ale jelikož nemám ještě letenku a hcmc - praha je poměrně drahá, tak jsem myslela, že bych si udělala ještě nějakou dovolenkovou cestu domů a zastavila na několika místech v Asii a Evropě.. problém je že mám velký kufr a ten by byl dost na obtíž, tak se snažím vymyslet, jak se ho zbavit. Nejideálnější by bylo chytnout někoho, kdo letí hcmc - praha (nebo poblíž) a byl by ochotný vzít moje zavazadlo, za které bych samozřejmě zaplatila, přidala nějakou odměnu a měla připraveného člověka na cílovém letišti, aby ho vyzvedl. Nevíte o někom? Soukromá osoba, nebo třeba nějaká cestovka, se kterou by se šlo domluvit, popř nějaké jiné řešení? Díky!  .

HCMC/Saigon - květen

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

3 reakce

Ahoj,
pobývám ted v HCMC a domů se chystám cca v půlce května, ale jelikož nemám ještě letenku a hcmc - praha je poměrně drahá, tak jsem myslela, že bych si udělala ještě nějakou dovolenkovou cestu domů a zastavila na několika místech v Asii a Evropě.. problém je že mám velký kufr a ten by byl dost na obtíž, tak se snažím vymyslet, jak se ho zbavit. Nejideálnější by bylo chytnout někoho, kdo letí hcmc - praha (nebo poblíž) a byl by ochotný vzít moje zavazadlo, za které bych samozřejmě zaplatila, přidala nějakou odměnu a měla připraveného člověka na cílovém letišti, aby ho vyzvedl. Nevíte o někom? Soukromá osoba, nebo třeba nějaká cestovka, se kterou by se šlo domluvit, popř nějaké jiné řešení?
Díky! smiley

PS: pokud se někdo do té doby objevíte v HCMC, dejte mi vědět, můžeme se potkat a zajít na drink třeba!

0

Ahoj.. já jedu na konci dubna hcmc a odjíždím kolem 13 května... ale asi ne do Prahy... ještě možná někam zaletím, takže ti moc s kufrem asi nepomůžu.... ale polívku dát můžeme smiley

0 Citovat

Zdravím,

v Saigonu se mihnu na pár dní během začátku dubna. Určitě bych byl moc rád, pokud
bych si mohl popovídat s "českým domorodcem".

Žel s kufrem také nemohu vypomoci...

0 Citovat

To nevadí smiley Až tu budete, tak dejte vědět, určitě můžeme zajít na jídlo nebo drink i tak smiley

0
3 reakce