Ahoj, už mě to docela štve kdykoliv je tu levná letenka nemůžu si jí koupit, sám letět se mi totiž nechce , a miluju fotografovaní. Pro více info sz nebo tel. Snad tu už konenčně někoho najdu. Tom .

hledam spolucestujicího na mega hity a jíné levné letenky

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

4 reakce

Ahoj, už mě to docela štve kdykoliv je tu levná letenka nemůžu si jí koupit, sám letět se mi totiž nechce smiley hledám proto kohokoliv kdo strašně rád cestuje a taky nemá s kým. je mi 29 let, bydlím na jižní moravě smiley, a miluju fotografovaní. Pro více info sz nebo tel. Snad tu už konenčně někoho najdu. Tom

0

Můžu ti doporučit mého kamaráda, on také rád cestuje. Možná byste si rozuměli. Pokud ti tedy nevadí, že je tak trochu homosexuál.

Nedávno měl zájem o nějaké cruise plavby.

viewtopic.php?f=46&t=4401

0 Citovat

co ti ja viem, sam je tiez super ist, najma ak fakt nejaka Azia...mas 29 rokov, tak zadelis nejaky hostel, tam spoznas kopec ludi a mozes s nimi dat vylety (vsak najma tam sa stretavaju ludia, ktori cestuju sami) a hlavne si sam sebe panom smiley
Ja som takto v Cine behal s Rusom, v state Washington s Angicankou, v Bielorusku s Tajwancom a Soul sme uz s frajerkou pobehali s Cechmi:)

0 Citovat

Ahoj chystam se pristi rok do Kostariky a taky nemam partaka:) pis na mail: novagabare@seznam.cz
Gabina z Prahy

0 Citovat

Po pravdě také jsem byl sám v Asii a než s někým koho neznám a nevím jak se bude chovat, raději znovu vyrazím sám. Jak píše výše tonic, není problém se během cesty seznámit s dalšími cestovateli a trávit s nimi čas...a výhoda je, že když ti nesednou, budeš pokračovat sám nebo s někým dalším.

0
4 reakce