Ahojte, v dubnu plánuji dovolenou v Thajsku (Bangkok + ostrovy), mým známým východ světa nic neříká a vzhledem k tomu, že nechci cestovat sám, sháním spolucestujícího / více spolucestujících - někoho mladého, přednost dám ženě ale to není podmínkou. Termínově to plánuji přibližně od 9tého do 25tého dubna 2017, případně se dá s termínem nějak hnout. Chtěl bych strávit pár dní (2 až 3) v Bangkoku, poté letecky k Andamanskému pobřeží na ostrovy - cca 2 dny na Phi Phi a poté např. ještě 1 ostrov či 2 (Ko Lanta, Phuket, Railay v Krabi... to už by bylo na domluvě a program si můžeme každý přizpůsobit podle sebe). Tak pokud byste se chtěl někdo přidat? .

Thajsko (Bangkok + ostrovy) -duben 2017(cca 9.-25. 4. 2017)

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

Ahojte,

v dubnu plánuji dovolenou v Thajsku (Bangkok + ostrovy), mým známým východ světa nic neříká a vzhledem k tomu, že nechci cestovat sám, sháním spolucestujícího / více spolucestujících - někoho mladého, přednost dám ženě ale to není podmínkou. Termínově to plánuji přibližně od 9tého do 25tého dubna 2017, případně se dá s termínem nějak hnout.
Chtěl bych strávit pár dní (2 až 3) v Bangkoku, poté letecky k Andamanskému pobřeží na ostrovy - cca 2 dny na Phi Phi a poté např. ještě 1 ostrov či 2 (Ko Lanta, Phuket, Railay v Krabi... to už by bylo na domluvě a program si můžeme každý přizpůsobit podle sebe).

Tak pokud byste se chtěl někdo přidat?

0
0 reakcí