Ahoj, hledam zajemce o spolucestovani na okruh po jihozapadni Australii v terminu od 9.9. (rano) do 19.9.2017 (odpoledne). Mam rezervovane vetsi SUV Mitsubishi Outlander s pohonem 2 kol, kde 2 lidi pohodlne prespi uvnitr po sklopeni zadnich sedadel (s karimatkou). Pokud bude vice lidi, tak dalsi ve stanu, protoze pocitam s prespavanim v kempech nebo taboristich (ve 2 lidech nekdy zdarma). Pujcovne je vyhodne se slevou od kvalitni pujcovny Ace (sestra Hertze) - celkem vcetne pojisteni 543 AUD, tedy asi 9900 Kc. Auto mam vyzkousene (i pujcovnu jinde v Australii), spotreba do 7 l/100 km pri rychlosti kolem 110 km/h. Krome pujcovneho, benzinu (asi 3500 Kc na vzdalenost neco pres 2000 km), co nejlevnejsiho ubytovani (v Perthu asi hostel, ale ja tam priletim rano a odletam vecer, takze tam spat nebudu) a vstupneho do NP se utrati jen na jidlo, kde pocitam s vlastnim varenim jidla ze supermarketu. Je to soucast me rocni cesty a pak letim na Bali a pokracuju na Lombok, takze se muzete pridat i na to nebo uz individualne, pokud chcete cestovat dele a koupite si letenku s priletem do Perthu a odletem z Bali. 1 kluk se mel pridat, ale z pracovnich duvodu to ted vypada, ze spise nepoleti.V te oblasti jsem uz byl pred 14 lety v kvetnu. Zari je lepsi kvuli vice kvetoucim kerum a sanci na rozkvetlou polopoust a pozorovani velryb. Západní Austrálie se mi líbila z celé Austrálie nejvíc, mj. díky minimu turistů a lidí vůbec. Plán mám takovýto: Okruh z Perthu na východ na Wave Rock, na jih do Stirling Range NP - výlety, Albany, dále podél pobřeží do Perthu mj. přes Valley of the Giants a další NP s nejvyššími eukalypty - nejvyšší z kvetoucích stromů na světě. Na některé se dá snadno vylézt po tyčích jako po točitém schodišti. Dal Cape Leeuwin, delfini u Bunbury a další zastávky. Navic z Perthu na sever na pár dní na světově unikátní útvary Pinnacles a bílé písečné duny v Sandy Cape R. Area a na wildflowers do Lesueur NP. Napiste mi na liborstein (zavinac) volny.cz .

Zapadni Australie v zari

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Ahoj, hledam zajemce o spolucestovani na okruh po jihozapadni Australii v terminu od 9.9. (rano) do 19.9.2017 (odpoledne). Mam rezervovane vetsi SUV Mitsubishi Outlander s pohonem 2 kol, kde 2 lidi pohodlne prespi uvnitr po sklopeni zadnich sedadel (s karimatkou). Pokud bude vice lidi, tak dalsi ve stanu, protoze pocitam s prespavanim v kempech nebo taboristich (ve 2 lidech nekdy zdarma). Pujcovne je vyhodne se slevou od kvalitni pujcovny Ace (sestra Hertze) - celkem vcetne pojisteni 543 AUD, tedy asi 9900 Kc. Auto mam vyzkousene (i pujcovnu jinde v Australii), spotreba do 7 l/100 km pri rychlosti kolem 110 km/h. Krome pujcovneho, benzinu (asi 3500 Kc na vzdalenost neco pres 2000 km), co nejlevnejsiho ubytovani (v Perthu asi hostel, ale ja tam priletim rano a odletam vecer, takze tam spat nebudu) a vstupneho do NP se utrati jen na jidlo, kde pocitam s vlastnim varenim jidla ze supermarketu. Je to soucast me rocni cesty a pak letim na Bali a pokracuju na Lombok, takze se muzete pridat i na to nebo uz individualne, pokud chcete cestovat dele a koupite si letenku s priletem do Perthu a odletem z Bali. 1 kluk se mel pridat, ale z pracovnich duvodu to ted vypada, ze spise nepoleti.

V te oblasti jsem uz byl pred 14 lety v kvetnu. Zari je lepsi kvuli vice kvetoucim kerum a sanci na rozkvetlou polopoust a pozorovani velryb. Západní Austrálie se mi líbila z celé Austrálie nejvíc, mj. díky minimu turistů a lidí vůbec. Plán mám takovýto: Okruh z Perthu na východ na Wave Rock, na jih do Stirling Range NP - výlety, Albany, dále podél pobřeží do Perthu mj. přes Valley of the Giants a další NP s nejvyššími eukalypty - nejvyšší z kvetoucích stromů na světě. Na některé se dá snadno vylézt po tyčích jako po točitém schodišti. Dal Cape Leeuwin, delfini u Bunbury a další zastávky. Navic z Perthu na sever na pár dní na světově unikátní útvary Pinnacles a bílé písečné duny v Sandy Cape R. Area a na wildflowers do Lesueur NP. Napiste mi na liborstein (zavinac) volny.cz

0

Aktualizace: Miro se prida, takze jsme 2.

0
1 reakce