Nebude se někdo nacházet okolo 2-9.12. v Guatemale? Hledáme 2-3 spolucestující. Plánujeme na toto období půjčit auto. Přesný plán ještě nemáme a tak se dá případně domluvit. .

Guatemala 2-9.12.

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

2 reakce

Nebude se někdo nacházet okolo 2-9.12. v Guatemale? Hledáme 2-3 spolucestující. Plánujeme na toto období půjčit auto. Přesný plán ještě nemáme a tak se dá případně domluvit.

0

sony, lidi,kua. Kdy jste bookovali trip? To jste ještě nevěděli že budete shánět spolucestující kvůli prdeli a vytíženosti půjčeného auta (přesně v tomto pořadí). Dávejte větší echo, Zacapu bych rád chlpal u pramene. Třeba já mám v hokně minimum 6week notice ohledně dovolené. A ono taky shánět letenky 2 týdny před odletem není úplně prdel. Ale možná jsem to jen blbě pochopil, možná to bylo myšleno fakt jen pro ty, kteří už letenky dávno koupené mají a budou se tam vyskytovat. Sorry jako.

0 Citovat

Samozřejmě jen případná nabídka pro lidi co už mají letenky. Do poslední chvíle nebylo jisté jestli pojedu a ještě se měnil spolucestující. Spíš jen nabídka pro lidi co koupili v "akci" Aeromexico.

0
2 reakce