Ahoj priletime v sobotu na konci dubna do Doha v 5am z vidne a pak odlitame v 8pm dale.. chteli bychom jeden den v Doha videt jak se rika to TOP , neboli co nevynechat.kukal jsem sem - plaze ok urcite nejakou dame ale co mesto. okoli... nejaka zajimavost ze zkusenosti? Diky za tipurcite neni problem na letisti pucjit auto a pocitam s tim.todle jsem procetlhttps://www.fly4free.com/flight-...allery2771Diky za tipy .

Qatar doha - jeden den - plaze / mesto / pujcit auto / co nevynechat diky za tip na konec dubna

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Ahoj priletime v sobotu na konci dubna do Doha v 5am z vidne a pak odlitame v 8pm dale.. chteli bychom jeden den v Doha videt jak se rika to TOP , neboli co nevynechat.


kukal jsem sem - plaze ok urcite nejakou dame ale co mesto. okoli... nejaka zajimavost ze zkusenosti? Diky za tip


urcite neni problem na letisti pucjit auto a pocitam s tim.


todle jsem procetl

https://www.fly4free.com/flight-...allery2771


Diky za tipy

0

Ahoj, stejný problém s delším přestupem v Doha bude taky řešit taky na konci dubna, takže už jsem taky trochu zjišťoval co budeme dělat. Zkus se mrknout na https://www.youtube.com/watch?v=FlOHVGgH_RU .  Jinak co jsem zatím zjišťoval, tak ty pláže tam jsou většinou hotelové a ty veřejné třeba Katara beach jsou docela drahé.

0 Citovat

Celkem fajn video, který ale ukazuje co přesně je zajímavého v Doha - prostě nic... Ale jasně, určitě lepší, než strávit den na letišti.

0 Citovat

my jsme si to takto koupili schvalne. rekli jsme si,ze 1x se tam podivame.  tak muzu to stravit v salonku ze jo ;) ale prave bych chtel videt neco z qataru a nevim zatim co... na videjko kuknu vecer. dik za zpravu

0
3 reakce