Letím do Asie a ráda bych si to tam pořádně užila. Slyšela jsem o té Pattaye  - prý jsou tam podniky, kde děvčata střílí po hostech pingpongové míčky. já tedy už mám svůj věk a kila, také už nejsem tak pružná jako za mlada, kdy jsem utahala nejednoho chlapce. Já bych mohla střílet tak tenisáky. Ráda si tam užila s  místními hochy, ale mám obavy, zda jsou dole řádně vybaveni, abych si přišla na své. Oni ti Asiaté jsou takoví malí střízlíci  a já se bojím aby nebyli malí úplně všude. Nedej bože abych narazila na ty přiteplené a transsexuály o to já vůbec nestojím. Poradíte, kam bych se konkrétně měla vydat? .

Asie - kde si to pořádně užít.

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Letím do Asie a ráda bych si to tam pořádně užila. Slyšela jsem o té Pattaye  - prý jsou tam podniky, kde děvčata střílí po hostech pingpongové míčky.

já tedy už mám svůj věk a kila, také už nejsem tak pružná jako za mlada, kdy jsem utahala nejednoho chlapce. Já bych mohla střílet tak tenisáky. Ráda si tam užila s  místními hochy, ale mám obavy, zda jsou dole řádně vybaveni, abych si přišla na své. Oni ti Asiaté jsou takoví malí střízlíci  a já se bojím aby nebyli malí úplně všude. Nedej bože abych narazila na ty přiteplené a transsexuály o to já vůbec nestojím. Poradíte, kam bych se konkrétně měla vydat?

0

Naďo, s předělanými tranďáky si nedělej starosti - tam se předělávají jen chlapi na ženské. Šance, že najdeš ženskou předělanou na chlapa se limitně blíží nule ;-)

0 Citovat

Zkuste zmenit kontinent a zalette si uzit do Afriky  a mistnimi hochy:)  a treba u toho navstivte Vikoriiny vodopady

0 Citovat

Já mám moc ráda ty svalnaté africké chlapce s jejich černými kobrami. Jsou moc milí a snaživí a jsem vždy úplně zničená, ale očekávají, že si je přivezu domů jako suvenýr. A na to já nemám prostory. Proto teď letím raději do Asie.

0
3 reakce