Zdravím všechny cestovatele,s přítelkyní jsme nedávno využili akce Thai Airways a pořídili se na konec srpna letenky do Kuala Lumpur s tím, že v samotném městě zůstaneme cca 2 dny a pak poletíme zase o dům dál. Chtěl bych se vás tedy zeptat, zda byste nám nedoporučili kam se vydat z KL? Máme na cesty zhruba jenom 2 týdny, takže asi toho nestihneme tolik a idealní by byl nějaký menší ostrov. Původně jsme uvažovali o Bali, ale přecejenom těch možností kam letět je v té oblasti hodně, takže budu rád za jakýkoliv tip. Díky, Ivan .

Kam se vydat z Kuala Lumpur?

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Zdravím všechny cestovatele,

s přítelkyní jsme nedávno využili akce Thai Airways a pořídili se na konec srpna letenky do Kuala Lumpur s tím, že v samotném městě zůstaneme cca 2 dny a pak poletíme zase o dům dál. Chtěl bych se vás tedy zeptat, zda byste nám nedoporučili kam se vydat z KL? Máme na cesty zhruba jenom 2 týdny, takže asi toho nestihneme tolik a idealní by byl nějaký menší ostrov. Původně jsme uvažovali o Bali, ale přecejenom těch možností kam letět je v té oblasti hodně, takže budu rád za jakýkoliv tip. 


Díky, Ivan

0

V srpnu budou ideální Perhentiany, hm? :)

Jinak pro KL https://www.cestujlevne.com/pruv...ala-lumpur

0 Citovat

A proč nezůstat v Malajsii  - Cameron Highlands

,Melaka,Borneo,Langkawi ..
0 Citovat

Za mě určitě doporučuji Langkawi, letenky se dají pořídit i za 10 Euro. Byli jsme ještě na Penangu (moc mrakodrapů a dopravy, málo přírody), Perhentianech (náročný přesun, hezké šnorchlování, ale asi bych příště vynechal), Cameron Highlands (hezké kopce pokryté čajovníky atd.). Za mě doporučuju to Langkawi, půjčit skútr a celý ostrov si projet. Klidně napiš zprávu, pokud by tě zajímaly podrobnosti nebo si měl nějaký dotaz.

0 Citovat

Camerony určitě, Taman Negara může být zajímavá, pokud máte rádi přírodu. Pokud spíš památky a historii tak Penang a Melaku, pokud na pár dní k moři, tak bych spíš než Perhentiany volil Tioman. Singapur určitě nezklame.

0 Citovat

Ako tu už bolo napísané: Langkawi, Borneo


Ja by som pridal Brunei. Dá sa tam preletieť z KUL, alebo tiež po zemi z Malajzskej časti Bornea. Zaujímavý ropný miništátik.
0 Citovat

Melaka avsak jedine cez vikend, cez tyzden tam skapal pes

Ale i tak je to nist moc mesto

0
6 reakcí