Dobrý den, neměl byste někdo ověřenou adresu, kde se dají online koupit vstupenky na římské památky? Hlavně na Koloseum a do Vatikánu. V Anglii mají třeba vstupenku na čtyři libovolné atrakce za lepší cenu. Nemají něco i v Římě?  Moc děkuji. .

Vstupenky na římské památky

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

8 reakcí

Dobrý den, neměl byste někdo ověřenou adresu, kde se dají online koupit vstupenky na římské památky? Hlavně na Koloseum a do Vatikánu. V Anglii mají třeba vstupenku na čtyři libovolné atrakce za lepší cenu. Nemají něco i v Římě?  Moc děkuji.

0

Ahoj, zrovna v Římě bych to moc neřešil a koupil vstupenky na ofiko stránkách. Pro Koloseum je to https://www.coopculture.it/en/co...e-shop.cfm a do Vatikánských muzeí http://www.museivaticani.va/

Nemyslím, že se to bude dát koupit někde levněji nebo jako balíček

0 Citovat

Muzea ve Vatikanu primo ze stranek, Koloseum se da navstivit v ramci Roma Pass budto v kombinaci s 48h jizdenkou na metro, a nebo se 72h a dalsim vstupem do vybrane pamatky zdarma (plus dalsi slevy). Navic je u Kolosea a dalsich pamatek moznost jit vlastnim "vstupem", coz pri frontach, ktere tam obcas byvaji, nebylo k zahozeni. 

0 Citovat

Super, díky oběma. Kouknu na to :-) 

Můžu se ještě zeptat? U Kolosea se dá vybrat např. vstupenky s panoramatickým výhledem. Vyplatí se to, nebo stačí klasická vstupenka? Rozdíl už je dvě eura. 

0 Citovat

jen kdyby náhodou, tak nezapomeň že první neděli v měsíci jsou skoro všechny památky v římě zdarma (vyjma Vatikánských m.).. to znamená i třeba koloseum..třeba se trefíš..:)

0 Citovat

Jen upřesním k té první neděli, kdy bývá většina památek zdarma. Vstupné je sice do Kolosea zdarma, ale musel by sis vystát poctivě frontu, protože neplatí pro online rezervace.  Z výhodných balíčků je to opravdu především Roma Pass. Když koupíš na 72 hodin za 38,5 EUR, máš vstupné zdarma do 2 památek + snížené vstupné na dalších cca 30 památek (+zdarma MHD). Druhou variantou je Roma Pass na 48 h za 28 EUR, která se liší v tom, že je vstupné zdarma jen na 1 památku. Tak spíš záleží na tobě, kolik toho chceš oběhnout, aby se ti to vyplatilo :). 


0 Citovat

zkus kouknout i na www.365tickets.com třeba tam bude něco se slevou, muzea Vatikánu mají zdarma poslední neděli v měsíci, ale lidí jak *** a mají otevřeno myslím jen do 14 hodin

0 Citovat

Zdravím, jsem tu nová a tak nevím kde založit vlastní vlákno - téma s dotazem. Tak se s dovolením přisejřim sem :) . Letíme v dubnu do Říma a chci koupit vstupenky na Colloseum. Koukala jsem, že je tam více možností. Má s tím někdo zkušenost? Četla jsem, že někde se může jen s průvodcem, ale když cestujeme sami a chceme si to projít sólo? Jak fungují vstupy s předem koupenou vstupenkou? Mám všechny předeběhnout ve frontě? Děkuji za rady :)

0 Citovat

Nemáte někdo zkušenost s nákupem on-line vstupenek do Vatikánských muzei jinde než na oficiálních stránkách?  Na těch ofiko mají na chtěný termín vyprodáno, alternativní prodejci ale stále nabízejí, a dokonce za nižší cenu než na ofiko stránkách. Dá se tomu věřit? (konkrétní stránky zatím záměrně neuvádím.

0
8 reakcí