Prosím, můžete mi někdo poradit, jestli má cenu jet v lednu do Wadi Rum a jestli se dá spát v beduínském stanu, nebo bude kosa?Moc prosím o tipy .... děkuji Haninka .

Spaní v Jordánsku v lednu

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Prosím, můžete mi někdo poradit, jestli má cenu jet v lednu do Wadi Rum a jestli se dá spát v beduínském stanu, nebo bude kosa?

Moc prosím o tipy .... děkuji Haninka

0

Klidně jeďte, beduíni jsou ochotní, rádi vás zahřejí a vy si to s nimi pořádně užijete. Já tam létám každý rok.

1 Citovat

Spali jsme teď v prosinci. Mohu doporučit menší vzdálený kemp. Super majitel Mehedi i  průvodce. Cena za private ve 2 - 65JOD/os., klasika celodenní jeep tour, oběd, večeře, snidaně .. my měli sluníčko a 12C přes den..na korbě trochu zima, na čepici. Při zastavení na triko a kratasy. Večer sedíš u ohně ve stanu, takže pohoda. V noci nabalenej pod 3 dekama, tak se da .. zima jen ráno při pozorování sunrise. kontakt wadirum.mehedi@gmail.com, platí se po hotově. Wadi Rum je úžasný, případně upravte plán podle počasí pár dní před ...

0 Citovat

Bez problémů - byli jsme přes Silvestra. Přes den teplo, na jeepu nutná bunda, jinak příjemně. Beduínské stany jsou vybaveny opravdu teple, zima vám nebude. Maximálně při odchodu z koupelny :)

0
3 reakce