Premyslim o vanocnim vyletu v roce 2019. Libila by se mne Astana a jeji ledove sochy. Nemuzu vsak najit ani k predchozim rocnikum prilis mnoho informaci. Nevite, zda byva park se sochama otevren uz z kraje prosince?  A co vanocni vyzdoba mesta? Neni na ne prilis brzo v tuto dobu? .

Ledovy festival a vanoce v Astane

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Premyslim o vanocnim vyletu v roce 2019. Libila by se mne Astana a jeji ledove sochy. Nemuzu vsak najit ani k predchozim rocnikum prilis mnoho informaci. Nevite, zda byva park se sochama otevren uz z kraje prosince?  A co vanocni vyzdoba mesta? Neni na ne prilis brzo v tuto dobu?

0

Zajimava myslenka, info o tom zatim nemam, ale kolik tam bude v prosinci? -10 nebo -40 stupnu?!

0 Citovat

moze byt aj -10 aj-30, ja som mal pred rokom -15 az -28 :)

ten festival sa vola Astana Winter Land, minuly rok bol od vianoc do februara

http://lenta.inform.kz/en/astana...l_a3104571



0 Citovat

Loni jsme se o festivalu zmiňovali v souvislosti s levnými letenkami 

https://www.cestujlevne.com/akcn...-budapesti

0 Citovat

No prave diky tomuto clanku vim o tom, ze tam nejake ledove sochy jsou. Odpovedi na me otazky v nem vsak nenajdu. "Vase" letenky byly na leden a pozdeji. Ja bych chtel letet pred vanoci a nevim, zda to tam jiz bude.

0 Citovat

ja som tam bol pred vianocami a nebolo tam este nic. tam oni skor riesia ortodoxne vianoce v januari (ak nejake vobec riesia), tak to maju cele posunute.

0 Citovat

Dle odkazu od "tonica" je treba se tam vypravit az v lednu. Koukam ted na letenky a Wizz tam leta z Budapesti jen 1x tydne. Pritom v prosinci to bylo 2x. No a byt tam cely tyden bych urcite nechtel.

0 Citovat

ano, zredukovali tie lety do jari a tyzden v Astane je uz fakt dost. A zase aby mi o datume rozhodoval maly ladovy festival...

https://www.youtube.com/watch?v=ZMbuM85K1SI

ked pozeram na to video, tak vlastne tych par soch pri EXPO tam bolo v priprave aj vtedy ked som tam bol. Astana v zime je fajn zazitok, ale na tie 3-4 noci max.




dscn8114.jpg

0
7 reakcí