Ahoj,minulý týždeň som sa s rodinou vrátila z Kene. Cestovali sme na vlastnú pasť bez cestovky, všetko sme si zorganizovali sami. Ak by sa niekto chystal na podobný trip na juh Kene do okolia Mombasy a Diani beach, rada Vám doporučím ubytovanie i nejaké rady na cestu. Informácie mám čerstvé 😊Rada by som Vám tiež doporučila safari, ktoré sme si zorganizovali už pred dovolenkou cez Jonathana, ktorý tu žije so slovenskou priatelkou. Bezproblémová komunikácia a všetko naplánované tak ako sme sa dohodli a to za dobrú cenu. Pokial budete chcieť viac info ozvite sa na moj email. vranovasandra4@gmail.com  .

Kenske safari za dobru cenu-doporucenie

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Ahoj,

minulý týždeň som sa s rodinou vrátila z Kene. Cestovali sme na vlastnú pasť bez cestovky, všetko sme si zorganizovali sami. Ak by sa niekto chystal na podobný trip na juh Kene do okolia Mombasy a Diani beach, rada Vám doporučím ubytovanie i nejaké rady na cestu. Informácie mám čerstvé 😊

Rada by som Vám tiež doporučila safari, ktoré sme si zorganizovali už pred dovolenkou cez Jonathana, ktorý tu žije so slovenskou priatelkou. Bezproblémová komunikácia a všetko naplánované tak ako sme sa dohodli a to za dobrú cenu. Pokial budete chcieť viac info ozvite sa na moj email. 

vranovasandra4@gmail.com 

0

Nepovídej

0
1 reakce