Ahoj, chystáme sa na Seychely, cca na 2 týždne. Ideme tam hlavne kvoli šnorchlovaniu. Máte niekto tipy, ktorý ostrov je naj a poprípade koľko dní na ktorý ostrov je potrebné si vyhradiť? Stretli ste sa niekto s jedovatými/život ohrozujúcimi zvieratami? Dík :-) .

Seychely - vaše tipy a názory

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Ahoj, chystáme sa na Seychely, cca na 2 týždne. Ideme tam hlavne kvoli šnorchlovaniu. Máte niekto tipy, ktorý ostrov je naj a poprípade koľko dní na ktorý ostrov je potrebné si vyhradiť? Stretli ste sa niekto s jedovatými/život ohrozujúcimi zvieratami? Dík :-)

0

Ahoj,

My byli pouze na Mahé a nejlepší šnorchlování bylo na Port Launay, je to přírodní rezervace. Jediné jedovaté je adi 30cm stonožka, ale na tu narazis jen v džungli ve starých kmenech. Jinak Seychely jsou v tom dobré, nic tam není, místní říkali, že můžeš být v džungli a nic se ti nestane, akorát schovat jídlo a odpadky, jinak přijdou krysy😁

0 Citovat

Kromě výše zmíněnýho Port Launay bylo docela dobrý místo u ostrůvku Felicite (Praslin).  Ale celkově je prý šnorchlování na Seychelách spíš slabší kvůli mrtvým korálům - to jsem se dozvěděl od ostatních turistů, já to asi úplně posoudit nedovedu nakolik mně šnorchlování zase tolik nebaví.


Kde strávit kolik času těžko říct, záleží co hledáš... Mně se třeba líbí Praslin, ale spousta lidí ho hodnotí jako nejhorší.

0 Citovat

Za mňa naj šnorchlovanie za Beau Vallon v okolí Sunset Beach:

https://www.google.com/maps/sear...m2!4m1!1i2

Aj Port Luanay je OK. 

Praslin z brehu nič moc, treba loďkou k ostrovčekom, to isté aj z La Digue.

0 Citovat

Ďakujem za rady. Ono aj na Mauríciu boli mŕtve korále, ale vobec to nevadilo, bolo to naj šnorchlovanie.

kajamarik723  v čom bol pre teba Praslin naj?

789  ako sa dostaneme na loďku, ktorá nás dopraví k ostrovčekom z Praslinu a La Digue?

Dík :-)

0 Citovat

Stačí sa prejsť na pláž a ponúk bude dosť.

0
5 reakcí