Ahoj,docela hodně cestuji a rozhodl jsem se, že bych někam vytáhl rodiče, protože nikam moc nejezdí a chtěl bych jim udělat nějaký hezký výlet do zahraničí. Vybral jsem Izrael a Jordánsko. Rodiče však mohou vzít volno na max. 7-10 dní. Proto bych se Vás rád zeptal, zda byste mi doporučili spíše Izrael nebo Jordánsko. Rodiče jsou hodně aktivní, rádi sportují, jezdí na kole a mají spíše raději přírodu než města. Ale i kulturní památky jsou pro ně důležité. Je asi těžké vybrat mezi těmito dvěma státy. Přesto pokud se někdo najde, kdo navštívil oba státy a napsal by, který se mu líbíl více, budu moc rád.Hezký večerOndra .

Izrael vs. Jordánsko

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

  • teda já to tady čtu a já si zrovna vybrala Jordánsko rozhodně není na jedno brdo a určitě lepší země než Izrael
    Standa napsal(a):

K tomu Wadi Rum, Jerash, Dana a dalsi mista jsou taky na jedno brdo?

0 Citovat

  • ano přesně nevím jak toto někdo může napsat Jordánsko je krásné a hlavně žádný kulturní šok a určitě mirumilovaná země na rozdíl od Izraele nebudu se ale vyjadřovat
    Navaja napsal(a):

Jordánsko tedy fakt neni na jedno brdo a zejmena severni oblast je nádherná.  Džeraš a Umm Quais je pro mě spolu s Balbekem v Libanonu nejkrásnější antická, památka. A jaký kulturní šok by rodiče čekal?  Vždyť budou asi v hotelu předpokládám. Pokud jsou sportovci určitě je nadchne Dana.

0