Zdravím, Na konci léta se chystáme do Španělska na pobřeží Costa Del azahar, letenky máme do castellonu. Jaké místo by jste doporučili na ubytování, rádi by jsme nějaké místo kde jsou hezké pláže?:) Docela se nám líbí Peniscola. Rádi by jsme i cestovali na nějaké výlety,beru i nějaké tipy kam se podívat nebo čemu se vyhnout, plánujeme určitě výlet do Valencie. Budeme 4 dospělý.   .

Španělsko-Costa Del azahar

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Zdravím, 

Na konci léta se chystáme do Španělska na pobřeží Costa Del azahar, letenky máme do castellonu. Jaké místo by jste doporučili na ubytování, rádi by jsme nějaké místo kde jsou hezké pláže?:) Docela se nám líbí Peniscola. Rádi by jsme i cestovali na nějaké výlety,beru i nějaké tipy kam se podívat nebo čemu se vyhnout, plánujeme určitě výlet do Valencie. Budeme 4 dospělý.  

0

Ahoj, Peñiscola je hezká Ale občas přeplněná. Klidný byl o kousek dál s hezkými plážemi Vinaros,  ale tam žádný nightlife pro 4 dospěláky moc není, je to na odpočinek. Je tam spojení vlakem i z Castellonu.

0 Citovat

Bereme sebou rodiče, takže ani žádný nightlife typu Ibiza moc nechceme ale zas aby to místo nebylo moc mrtvý :D kouknu tedy ještě na vinaros :) 

0 Citovat

My jsme byli v Alcossebre a byli jsme moc spokojení. https://www.alcossebre.org/en/

Bydleli jsme blízko pláže (Playa Romana), hezké koupání, nepřelidněno. Co jsme ocenili bylo to,  že je to místo dovolené pro Španěly. Až na pár Francouzů skoro nikdo jiný než Španělé. V centru v restauracích super denní menu na všechny způsoby. 

Peniscola s panelákovými hotely na pláži na nás teda nebyla. Byli jsme tam jen na výlet na hrad. To je super. 

0 Citovat

Děkuji za tip :) a kde jste byli ubytovaní? :) 

0 Citovat

Zkuste booking.com Apartments Kione Playa Romana Park, resp. jejich boční budova Villamar. Tam byly apartmány se dvěma ložnicemi, slušnou kuchyňkou, myčkou a pračkou. 2x wc. 

Teď se mi to nechce na bookingu ukázat. Bazény jsme mohli využít jak uvidíte v tom hlavním aparthotelu.

0
5 reakcí